Neler Yeni

Ns 125 mi srk 125 mi

jackxlink

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammed Esad Taşpınar
Bütçe
85000
Arkadaşlar yeni motor alıcam ehliyetimi aldım bütçeme uygun 2 motor var biri pulsar ns 125 biri qj motor srk 125 bana srk daha özellikli ve teknolojik geldi bir de ns 125 ön sipariş ile geliyor sizce hangisini almalıyım

Ekler

• images.jpeg
    images.jpeg
    55.7 KB · Hit: 160
  • bajaj-pulsar-ns-125-095333.png
    bajaj-pulsar-ns-125-095333.png
    1.1 MB · Hit: 97
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar yeni motor alıcam ehliyetimi aldım bütçeme uygun 2 motor var biri pulsar ns 125 biri qj motor srk 125 bana srk daha özellikli ve teknolojik geldi bir de ns 125 ön sipariş ile geliyor sizce hangisini almalıyım
NS 125 kötü bir motor. Brixton vs alabiliyor musun bütçen ne kadar?

GirayHan

80+ Platinum
NS 125 daha mantıklı.

çinlilerin daha bi 10 yılı var. iyi gidiyorlar ama şu an alınacak kadar sorunsuz ve kaliteli motor blokları yok.

bunu nasıl anlarsın feedback'leri araştır. bajaj'ın ürettiği motor bloğu ile bahsettiğin markanın motor bloğu kronik sorunlar'ını nette araştır.

bir motoru aldığın vakit bu motorla birlikte satış sonrası hizmet kalitesi servis kalitesi ve yedek parça sıkıntılarını da satın alırsın.

motoru ben aldım bitti gitti olmuyor. ufak bir sorunda haftalarca yada aylarca yedek parça bekleyip sezonu kapatan motorcu arkadaşların yorumlarını da araştır.

bilgisiz iş bilmeyen baştan savma iş yapan yetkili servisleri de araştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bajaj ns 125 kullanıcı yorumları

srk'yı da sen bul :)

Son düzenleme:

jackxlink

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammed Esad Taşpınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
NS 125 daha mantıklı.

çinlilerin daha bi 10 yılı var. iyi gidiyorlar ama şu an alınacak kadar sorunsuz ve kaliteli motor blokları yok.

bunu nasıl anlarsın feedback'leri araştır. bajaj'ın ürettiği motor bloğu ile bahsettiğin markanın motor bloğu kronik sorunlar'ını nette araştır.

bir motoru aldığın vakit bu motorla birlikte satış sonrası hizmet kalitesi servis kalitesi ve yedek parça sıkıntılarını da satın alırsın.

motoru ben aldım bitti gitti olmuyor. ufak bir sorunda haftalarca yada aylarca yedek parça bekleyip sezonu kapatan motorcu arkadaşların yorumlarını da araştır.

bilgisiz iş bilmeyen baştan savma iş yapan yetkili servisleri de araştır.

bajaj ns 125 kullanıcı yorumları

srk'yı da sen bul :)
Banada ns gibi geliyor ama hava soğutmalıymış ondan sıkıntı yaşarmıyım uzun vadede

GirayHan

80+ Platinum
Banada ns gibi geliyor ama hava soğutmalıymış ondan sıkıntı yaşarmıyım uzun vadede
yaşamazsın. 125 cc motorla sonuç olarak türkiye gezisi yapmayacaksın ( yapanlar da var ) hava soğutma olayına çok takılma. 250cc ve üstü yüksek devir çevirebilen motorlarda hava soğutma daha önemlidir ( teknolojisi ve markaya göre değişir ) . mesela ducati monster'da hava soğutma var. demek istediğim şu. motor bloğunu ve yağı yeterli miktarda soğutabiliyorsa bir makina hava yada sıvı soğutma şartı aramak pek doğru değil.
çinliye geçmek için daha erken. birde bunun ikinci el piyasası var bajajı koyduğun an satılır qj dediğin marka ilanda öyle kalır satılır ama zorlar seni fiyat kırmak zorunda kalırsın belki.

@GodlyPain konuya sende bir el at. ben eski bajaj kullanıcısı olarak birşeyler yazdım sende de güncel bu marka var sanıyorum. kullanıcısı olarak birşeyler yazarsan arkadaşa yardımcı olabiliriz.

Son düzenleme:

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
İkisi arasindan kesinlikle srk derim yedek parca konusunu bilmiyorum ama.
Yine de ikinci elden japon tavsiye ederim yamaha ys125 olabilir mesela hem sağlam hem de tipi güzel motorlardan

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Benelli 125s

GodlyPain

80+ Bronze
Hocam bütçe 2.el ns200'e yeterse al. Yetmezse ns125 de iyi. Çin malı dayanmıyor ben 2 yıldır bajaj kullanıyorum bakımlarını zamanında yap servis aratmadı 1 kere

jackxlink

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammed Esad Taşpınar
Hocam bütçe 2.el ns200'e yeterse al. Yetmezse ns125 de iyi. Çin malı dayanmıyor ben 2 yıldır bajaj kullanıyorum bakımlarını zamanında yap servis aratmadı 1 kere
Ns 200 ehliyet yetmiyor yetse düşünmeyecem ama büyük ihtimal ns alıcam gibi

Top Bottom