Hangi motoru almalıyım

raider125 al kanka tavsiye ederim 900km uzun yol yapıldı 200+kg artçıyla binildi banamısın demiyor ve tvs yıllardır Türkiye pazarında olan bir marka

raider125 al kanka tavsiye ederim 900km uzun yol yapıldı 200+kg artçıyla binildi banamısın demiyor ve tvs yıllardır Türkiye pazarında olan bir marka
Yok kankam almam niye dersen zaten 0 motor almak istiyorum o parayı vericem hava soğutmalı olucak arka fren kampana olucak cbs var diyip kakalıycaklar saol teşekkür ederim ama zaten senjn motorum daha rodajdadır herhalde 1000 km olunca rodajın biter gerçek performansını görürsün neyse konu bu değil yani birde su soğutma yok buda kötü onun yerine cg ile devam ederim 50 senedir türkiyede cg zaten

Yok kankam almam niye dersen zaten 0 motor almak istiyorum o parayı vericem hava soğutmalı olucak arka fren kampana olucak cbs var diyip kakalıycaklar saol teşekkür ederim ama zaten senjn motorum daha rodajdadır herhalde 1000 km olunca rodajın biter gerçek performansını görürsün neyse konu bu değil yani birde su soğutma yok buda kötü onun yerine cg ile devam ederim 50 senedir türkiyede cg zaten
6000kmde kanka motor 5 tane bakım geçirdi 900km uzun yol yapıldı 2024de almıştım şuan kuzenimde oda uzun yol yapıyor yani ben tavsiye ederim o bütçeler için alabiliyorsan apache de güzel ben şuan apacheye geçtim :)

6000kmde kanka motor 5 tane bakım geçirdi 900km uzun yol yapıldı 2024de almıştım şuan kuzenimde oda uzun yol yapıyor yani ben tavsiye ederim o bütçeler için alabiliyorsan apache de güzel ben şuan apacheye geçtim :)
Kankam yani tvs raider tamam iyi hoş ama daha önce kampanalı motor kullandım arkayı cbs olsada kazıklıyor apacheye geçemem yaşım gereği ehliyetim 125 cc ye yetiyor

Kankam yani tvs raider tamam iyi hoş ama daha önce kampanalı motor kullandım arkayı cbs olsada kazıklıyor apacheye geçemem yaşım gereği ehliyetim 125 cc ye yetiyor
Kanka emin ol raiderin frenleri gayet iyi kombine fren sistemi var ve ankara da birçok kazadan kurtuldum freni sayesinde emin ol tecrübe etmediğim şeyleri önermem 125cc o fiyat bandında ki en iyi motor raider

Kanka emin ol raiderin frenleri gayet iyi kombine fren sistemi var ve ankara da birçok kazadan kurtuldum freni sayesinde emin ol tecrübe etmediğim şeyleri önermem 125cc o fiyat bandında ki en iyi motor raider
Uzun yolda sıkıntı kankam motor kaç kere şişti kaç kere hararet yapcak yada subab piston dağıtcak bilemezsin ama su soğutmalı olunca araba misali durma mola verme vericeksende 1 kere ver devam et

Merhaba ben uzun zamandır cg 125 kullanıyordum lakin model değiştirmek yani yükseltmek istiyorum aylardır araştırmalar yaptım çevremdeki profosyonel motorsiklet sürücülerinden tavsiyeler aldım genelde su soğutmalı cbs yada abs olan teknolojik bir motor al dediler bende hem tork hem güç hemde saydığım diğer özellikleri istiyorum alıcağım motor 125 cc olucak zaten ve bu donanımlara sahip sayılı motorlar var 1. BENELLİ 125S 2. RKS SRK125s rks nin bu modelinden cbs var ama QJ RKS SRK 125S de abs var bu qj ile rks aynı zaten yani benelli ile rks arasında kaldım ne yapıcam ikisindede parça ve servis sorunu var zaten motlru 0 alıcam 2.5 sene binip satıcam aldığım paranın 10 katı altına satıp zararda etmek istemiyorum sizce almalımıyım bu 2 motordan birini parça ve servis sorunu var benellinin kroniğini rks nin kroniğini bilen vardır elbet yazmama gerek yok sizce ne yapayım HONDANIN YBR HALA ÜRETİLİYOR GİT AL DEMEYİN CG DEN YBR A GEÇMEM japon grubu ateş pahası zaten neredeyse 250 lik parasındalar
4 senedir cfmoto kullanıyorum şuan aktif olarak 250nk kullanıcısıyım sanayiye 3 defa gittim onda da biri kaza idi ikisinde de bakıma için gittim 1 kere bile sıkıntı çıkartmadı adam gibi kullanırsan çok iyi motor japonlara para bayılmaya hiç gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,049
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri