Arama sonuçları: *

1. A

A2 ehliyet ne kadar tutar

Hocam araba için ehliyet var B
  2. A

A2 ehliyet ne kadar tutar

Tekrar kursa gitmem gerekiyor mu toplam sınav ücreti çıkartması falan ne kadar tutar
  3. A

Başlangıç motoru sonrası bir motora geçmemiz gerektiğine nasıl karar veririz

Hocam bahsettiğim motorlar zaten 250lik Benda rock 250 Regal raptor pilder 250 Ama cruiser olmalarından dolayı biraz daha tecrübe kazanıp sonra geçmeye karar verdim
  4. A

Uzun süredir araba kullanıyorum tek başıma 300km yola hiç düşünmeden çıkabiliyorum. Ama motorla trafikte uzun süre geçirmedim. Anlaşılan elimdeki motorla biraz daha tecrübe kazanmam lazım. Baktığım motorlar harleylerden çok daha küçük ama yine haklısınız büyük motorlar
  5. A

Merhaba 18 yaşına gelene kadar deli gibi bisiklet sürüyordum hiç bir yere yürümüyordum uzun turlarda yapıyordum. Daha sonra 100lük cub tarzı bir motorumuz vardı onu çok uzun süre olmasada kullandım. Şimdi yeni bir motor bakıyorum cruiser tarzı genelde başlangıç için önerilmez deniliyor ama...
  6. A

yeni alınan motora sigorta

Sürebilirsiniz ama kaza vb durumda sigortanız yok
  7. A

İşimi görecek motorlar neler

Merhaba motor konusunda yeniyim. Aslında çok uzun süredir hem tur hem de ulaşım amaçlı sık sık bisiklet kullanıyordum. 3 4 senedir 50lik bir motorumuz var ehliyetim de var ama biraz inat nedeniyle hiç kullanmamıştım. Geçenler ilk kez kullandım ve çok rahat geldi. Sık sık kullanmaya başladım. 2...
  8. A

50cc motor önerisi ?

Arora kasırga uzun süredir kullanıyoruz 50lik diye geçiyor ama 100luk performansı var
  9. A

Cappuccino ar 50 cc (80cc) Alınır mı?

Hocam eğer motor ehliyetin yoksa Arora kasırga bak 50lik ama 100lük performansı veriyor biz çok memnunuz
  10. A

Vites göstergeli ve devir göstergeli motorsiklet önerisi

Nasıl bişey arıyorsunuz bilmiyorum ama arora kasırga lüx modelini kullanıyorum motor ehliyeti olmadığı için 50 lik diye almıştım fakat arkadaşlarımın hiçbiri 50 lik olduğuna inanmadı kesinlikle 100lük performansı var vites göstergeside var. Biz 3 yıl önce falan sıfırı 6 bine almıştık şuan sıfıra...
Top Bottom