motoru yeni aldıysan 15 gün içinde sigorta yaptırmak zorundasın. el değiştiği gün başlar. ceza vb yemezsin. sistemden yeni aldığını görüyor polis ama 15. günün gece 12:01'inde çevirmeye denk gelirsen cezayı yersin.436tlmerhabalar geçen pazartesi 2. el motor aldım internette 15 gün sigorta süresi var deniyor doğru mu acaba bilgisi olan varmı teşekkürler
he 2.el aldım babamın üzerine 2 haftada yapmazsam sıkıntı ama şuanlık sıkıntı yok değil mi sürebilirimmotoru yeni aldıysan 15 gün içinde sigorta yaptırmak zorundasın. el değiştiği gün başlar. ceza vb yemezsin. sistemden yeni aldığını görüyor polis ama 15. günün gece 12:01'inde çevirmeye denk gelirsen cezayı yersin.436tl
Sürebilirsiniz ama kaza vb durumda sigortanız yokhe 2.el aldım babamın üzerine 2 haftada yapmazsam sıkıntı ama şuanlık sıkıntı yok değil mi sürebilirim
çık gez dolaş hiç bir şey olmaz için rahat olsun. kaza yapma sadece.he 2.el aldım babamın üzerine 2 haftada yapmazsam sıkıntı ama şuanlık sıkıntı yok değil mi sürebilirim
hacı tr sürücüleri çok tehlikeli 1. haftada 10 kaza atlattık 1 i çok ciddiydi ucu ucuna kurtardım araba giriyordu banaçık gez dolaş hiç bir şey olmaz için rahat olsun. kaza yapma sadece.
1 haftada 10 kaza atlattıysan fazla yaşamazsın.hacı tr sürücüleri çok tehlikeli 1. haftada 10 kaza atlattık 1 i çok ciddiydi ucu ucuna kurtardım araba giriyordu bana