Arama sonuçları: *

1. Birol Azak

125 cc pahalı sıfır lüx motor önerisi olan varmı

aynen bildiğim kadarıyla aynı motor görünüş olarak zevk meselesi tabikide ama ikiside çok iyi motordur üzmez
  2. Birol Azak

125 cc pahalı sıfır lüx motor önerisi olan varmı

Hocam 125 cc klasmanında bence tr de en iyi motor duke 125 tir , hem parça kalitesi olarak hem de teknolojik olarak çok iyi motor tavsiye ederim. 1713987550 hocam ayrıca rs 125 pek önermem arkada abs olmadığı için sıkıntı yaşayabilirsin
  3. Birol Azak

Ktm Duke 125 alınır mı?

250 duke var hocam bende 125 olanıda gayet güzel tavsiye ederim 1708276963 125cc bandında alınabilecek en şık ve kaliteli motor bana göre
  4. Birol Azak

250SR ile R25 arasındaki +120.000₺ değecek bir fark mı?

Hocam tek silindir olduğu için tabii ki de titriyor fakat aman aman bir titreme değil tüm tek silindirlerde olan bir titreme çok rahatsız etmiyor özellikle ilk motorunsa hiç rahatsız etmez. r25 te tabi bu titreme daha az çift silindir olduğu için
  5. Birol Azak

Yani arkadaşında dediği gibi r25 te inanılmaz şişirilmiş bir fiyat var. Cf ile diğer markaları kıyaslarsak parça kalitesi servis kalitesi ve uzun ömürlülük olarak yamaha honda ve ktm'in yanına yaklaşamaz cf .
  6. Birol Azak

Hocam bütçe yetiyorsa cf almanı tavsiye etmem 200-250k bandında mt-25 , r-25 , cb250r veya duke 250 öneririm ben 2023 duke 250 kullanıcısı olarak çok memnunum tavsiye ederim.
  7. Birol Azak

CF 250 SR mı RKS R250 mi ?

CF moto servis ağını saymazsak pek çin malı sayılmaz kendini çok geliştirmiş bir marka ama rks öyle değil o yüzden kesinlikle cf öneririm.
  8. Birol Azak

Öneri Motosiklet göçük düzeltecek usta önerisi

Selamlar motorumun deposunda yan yatmadan dolayı ufak bir göçük var istanbul içi bunu düzeltebilecek güvenilir işini güzel yapan bir usta bilen varsa yazabilir mi ?
  9. Birol Azak

Motosiklet kask önerisi

Bartında düşünce ölmüyorsun galiba
  10. Birol Azak

Cf 250 NK Kaç km motor yer

Hocam tamamen kullanım şekline ve bakımlarını düzenli yaptırıp yaptırmadığına bağlı geçen gün 106.000km de nk250 gördüm sapasağlam
  11. Birol Azak

A2 Yazılı Sınavına Giricem Heyecanı Nasıl Yenerim

2 yıl a2 ehliyet tecrübesi yada 24 yaşını doldurman gerekiyor
  12. Birol Azak

Yardım Motosiklet plaka çıkarma ve vekaletname

Teşekkür ederim hocam son birkaç sipariş kotası kalmıştı liste fiyatından aldım şimdi zam gelecek diyorlar
  13. Birol Azak

Tamamdır hocam teşekkür ederim
  14. Birol Azak

Selamlar 2 gün önce bayiden ön sipariş ile 0 ktm duke 250 aldım satış temsilcisi plaka ve ruhsat işlemleri için vekalet vermem gerektiğini söyledi ve aşağıdaki kağıdı verdi. Vekalet versem bir sorun olmaz değil mi ? Bu hukuksal konularda biraz zayıfım kusura bakmayın. (Karalı alanlrda...
  15. Birol Azak

Öneri Motora başlayacağım sizce bu uygun mudur?

250cc sınıfındaki diğer makinalara göre sele yüksekliği vs daha yüksek olduğu için sırıtmıyor dedim yoksa bu boya 600cc üstü bir makina lazım ama tecrübelenmeden almam tabikide
  16. Birol Azak

Öneri Motora başlayacağım sizce bu uygun mudur?

Hocam dün bayiden 0 duke 250 siparişi verdim gitmişken 125 olanıda denedim kasa olarak tamamen aynılar ve şunu söyleyebilirimki 190 boyum var ve motor altımda sırıtmadı
  17. Birol Azak

50000 TL Motorsiklet Önerisi

Hocam cf moto parça sıkıntısı haziran temmuz gibi çözülecek diyorlar
  18. Birol Azak

Öneri Başlangıç Motosikleti Önerisi 250NK/250SR

Hocam normalde racing makineler daha çok hoşuma gidiyor fakat ilk motorum olacağı için çok önemsemiyorum dediğim gibi ileride ninja 400 alacağım ayrıca scooter la başlamayı asla düşünmüyorum ama tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  19. Birol Azak

Hocam bende genellikle işe gidip gelmede kullanıcam çok bir beklentim yok zaten
  20. Birol Azak

Selamlar seçimden önce yani önümüzdeki hafta motor almak istiyorum normalde aklımda duke250-gsxr250 vardı ama 250lik bir motora o fiyatları vermek mantıklı gelmedi. Şuan 80-90k'ya 2023 model 250nk yada 250sr alıp 1 yıl sonra satıp ninja 400 almayı planlıyorum sizce mantıklı mı ? Hem bu 1 yıl...
Top Bottom