Neler Yeni

Cf 250 NK Kaç km motor yer

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kenan Aygün
Beyler selamlar 2021 model 250nk var arkadaşımda 10k km de öyle makara kukara yaparken kaç km de motor yer konuşması açıldı tabi bu motor yemenin kullanımına da bağlı bunun da farkındayız ama ortalamasını bilen bir arkadaş varsa söyleseye bilir mi ben 40k km de diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
Beyler selamlar 2021 model 250nk var arkadaşımda 10k km de öyle makara kukara yaparken kaç km de motor yer konuşması açıldı tabi bu motor yemenin kullanımına da bağlı bunun da farkındayız ama ortalamasını bilen bir arkadaş varsa söyleseye bilir mi ben 40k km de diye düşünüyorum
50 de de yer 5 de de yer belli olmaz. 100.000 Dominar 250 kullanıp yemeyen de var. CF ye bulaşılmaz usta aklında bulunsun. Sırf bu yüzden 1 sene para biriktirip D250 Alacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kenan Aygün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
50 de de yer 5 de de yer belli olmaz. 100.000 Dominar 250 kullanıp yemeyen de var. CF ye bulaşılmaz usta aklında bulunsun. Sırf bu yüzden 1 sene para biriktirip D250 Alacağım.
Kankam valla renkler ve zevkler tartışılmaz ama unutma en kötü motoru da kullanıyor olsan senin olduktan sonra kimin ne dediği önemli değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
Kankam valla renkler ve zevkler tartışılmaz ama unutma en kötü motoru da kullanıyor olsan senin olduktan sonra kimin ne dediği önemli değil
Öyle evet ancak arka sıyırıcı bile bulunamıyor motor da. Zevkler renkler değil risk ve akıl oyunu oldu artık o hocam yoksa tipi falan bende çok severim NK yı.. Ancak gerek yedek parça gerek ise çinli motorların servis ağı olsun yetersiz. En kötü bajaj olsun şu vakit de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kenan Aygün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle evet ancak arka sıyırıcı bile bulunamıyor motor da. Zevkler renkler değil risk ve akıl oyunu oldu artık o hocam yoksa tipi falan bende çok severim NK yı.. Ancak gerek yedek parça gerek ise çinli motorların servis ağı olsun yetersiz. En kötü bajaj olsun şu vakit de.
O konu da haklısın kankam

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
O konu da haklısın kankam
O yüzden alıp da başını yakma motor miladını doldurmuş zaten çin li motorların çoğu 10k km den sonra ilan görür sen alır 5k binersin satarken çok ciddi zarar edersin sana kalmış mantıklı düşün

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Hocam tamamen kullanım şekline ve bakımlarını düzenli yaptırıp yaptırmadığına bağlı geçen gün 106.000km de nk250 gördüm sapasağlam

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
Hocam tamamen kullanım şekline ve bakımlarını düzenli yaptırıp yaptırmadığına bağlı geçen gün 106.000km de nk250 gördüm sapasağlam
Kaç kez motor yapmıştır o :D Motor yapmadan gidemez o KM ye.

lusive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
sekss
106 bin gidemez dostum motor yapmadan, bir yerden sonra motor bloğu dayanamaz.

Ortalama çin malı motor 30 binden sonra motor arıza yapmaya başlıyor. Öbür arızalar daha ekren ortaya çıkar. Zaten şu ekonomide bir japon parasına 3 tane çin malı alabiliyorsun ben olsam 3 tane çin malı alırım bir japon parasına. Kalitesine vs bir şey diyemem ama durumlar ortada. 250nk yerine ns200 ü tercih ederim.

Top Bottom