Arama sonuçları: *

• Users: Foxt
  • In Motosiklet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Foxt

Hava soğutmalı bir bloğu yağ soğutmalı yapmak mümkün mü?

ortalama maliyet ne olur sizce?
  2. Foxt

gece gece kendi kendimi sorguladım ben de. Allah allah diyorum acaba yanlış mı biliyorum :monkahmm:
  3. Foxt

estağfurullah ahfsahashfsa :PeepoLeave:
  4. Foxt

Dostum konu başlığını iyi okursan Taşıtlar sekmesine açtığımı fark edebilirsin :kizginpeepo:
  5. Foxt

kankam hava soğutucu diye bir şey yok motor bloklarında 3 çeşit soğutma şekli var, Hava soğutma-Su soğutma-Yağ soğutma, benim merak ettiğim şey "hava soğutmalı olan bir bloğu yağ soğutmalıya çevirmek mümkün mü" hava soğutmalı bloklarda herhangi bir soğutma aparatı, radyatör tarzı şeyler...
  6. Foxt

Hava soğutması yöntemiyle soğuyan bir bloğu işlem yaparak yağ soğutmalı duruma çevirmekten bahsediyorum
  7. Foxt

Dostlar acayip derecede merak ettiğim bir konu var, hava soğutmalı blokları yağ soğutmalıya çevirmek mümkün mü ? çevirmek istesem ne yapmam gerekir?
  8. Foxt

B ehliyetine A2 ekletmek icin ne yapmaliyim?

birader sikintili misin cevabini bulamadigim icin buraya yazdim
  9. Foxt

B ehliyetine A2 ekletmek icin ne yapmaliyim?

arkadaslar a2 sinavini gectim belgem elimde fakat harci ne olarak yatiracagimi bilmiyorum yardimci olur musunuz 1714402936 1714402945 bunu mu yapmam gerekiyor?
  10. Foxt

Motor fiyatları ne olacak?

umarım 10'dan aşağısını da görürüz.
  11. Foxt

Fiyatlar aynı.
  12. Foxt

şuan malum dolar yükseldi bir anda fiyatlar tavan yaptı, almak istediğim motor 17.000 lirayken 26.000 liraya çıktı beklemeli miyim? yoksa biraz daha para biriktirip CF moto nk150 mi almalıyım? 1640430381 almayı planladığım motor Mondial drift 125L CBS modeli.
  13. Foxt

Cbr 125 bana uygun mu?

Boyunuza uygun. 1.65 Boyum var Mondial Drift 125L sürdüm gayet rahat kullanabiliyorum. :peepokalp:
  14. Foxt

Yardım A1 Ehliyet için Öğrenim Durum Belgesi gerekli mi?

Teşekkür ederim dostum. <3
  15. Foxt

Dostum dediğin şeyleri söyledim zaten. aynı şeyi söylüyorlar?
  16. Foxt

aynı şeyi diyorlar :(
  17. Foxt

Dostum belge hazırlıyorum şu an ehliyet kurslarının hepsinde aynı şey yazıyor herhangi bir bilgi bulamadım.
  18. Foxt

Dostlar A1 ehliyeti alacağım fakat öğrenim durum belgesi de çıkartmam gerektiği söyleniyor, liseden mezun olmadım E-Devletten bunu ne yazarak aratabilirim? (not: belgeyi yazdığım isimle bulamadım.) 1624948847 .
  19. Foxt

A1 Ehliyeti kaç yaşında alınır?

Temmuz'da 16 Oluyorum. yardımın için çok teşekkür ederim <3 1624588619 Hocam 2005 Doğumluların 2021 Temmuz ayında A1 ehliyeti alabildiği söyleniyor, daha net bir cevap için sürücü kursunda çalışan tanıdığım birisine sormam iyi olur sanırım. Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim bu yıl...
  20. Foxt

A1 Ehliyeti kaç yaşında alınır?

Yani gördüğüm gibi Temmuz'dan sonra ehliyetimi alabiliyorum değil mi?
Top Bottom