Neler Yeni

Hava soğutmalı bir bloğu yağ soğutmalı yapmak mümkün mü?

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Dostlar acayip derecede merak ettiğim bir konu var, hava soğutmalı blokları yağ soğutmalıya çevirmek mümkün mü ? çevirmek istesem ne yapmam gerekir?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yağ mı soğutmalı? Hava soğutma to yağ soğutma mı?

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yağ mı soğutmalı? Hava soğutma to yağ soğutma mı?
Hava soğutması yöntemiyle soğuyan bir bloğu işlem yaparak yağ soğutmalı duruma çevirmekten bahsediyorum

Thadox

80+ Bronze
  • Beğen
Reaksiyonlar: Foxt

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Dostum yağı tam olarak neresinde kullanacaksın "hava soğutucunun"?
kankam hava soğutucu diye bir şey yok motor bloklarında 3 çeşit soğutma şekli var, Hava soğutma-Su soğutma-Yağ soğutma, benim merak ettiğim şey "hava soğutmalı olan bir bloğu yağ soğutmalıya çevirmek mümkün mü" hava soğutmalı bloklarda herhangi bir soğutma aparatı, radyatör tarzı şeyler bulunmuyor bloğun üzerine gelen hava ile soğuyor.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
kankam hava soğutucu diye bir şey yok motor bloklarında 3 çeşit soğutma şekli var, Hava soğutma-Su soğutma-Yağ soğutma, benim merak ettiğim şey "hava soğutmalı olan bir bloğu yağ soğutmalıya çevirmek mümkün mü" hava soğutmalı bloklarda herhangi bir soğutma aparatı, radyatör tarzı şeyler bulunmuyor bloğun üzerine gelen hava ile soğuyor.
Bilgisayar işlemci soğutucudan bahsediyorsun değil mi? Araba radyatöründen falan değil :D

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Bilgisayar işlemci soğutucudan bahsediyorsun değil mi? Araba radyatöründen falan değil :D
Dostum konu başlığını iyi okursan Taşıtlar sekmesine açtığımı fark edebilirsin :kizginpeepo:

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.

Thadox

80+ Bronze
Dostum konu başlığını iyi okursan Taşıtlar sekmesine açtığımı fark edebilirsin :kizginpeepo:
Kusura bakma, telefondan yazıyorum ve telefonda konu kısmı gözükmüyor. Bende diyorum nasıl olacak o iş 😂

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Kusura bakma, telefondan yazıyorum ve telefonda konu kısmı gözükmüyor. Bende diyorum nasıl olacak o iş 😂
gece gece kendi kendimi sorguladım ben de. Allah allah diyorum acaba yanlış mı biliyorum :monkahmm:

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
emre yokuş
Motorun modeline göre mümkün, Yağ soğutucu radyatörü ve gerekli ara bağlantı ekipmanlarını yağın geçiş yaptığı yerlere bağlayarak yapan kişiler gördüm. Tabi yaparken işi bilen yapmalı aksi taktirde yağın hareket yönü değişebileceğinden yağlamada sorun çıkabilir, arızalara sebep olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Foxt
Top Bottom