Dostum yağı tam olarak neresinde kullanacaksın "hava soğutucunun"?Hava soğutması yöntemiyle soğuyan bir bloğu işlem yaparak yağ soğutmalı duruma çevirmekten bahsediyorum
Harbiden merak ettim. Cevap yazınca like atta bakayım ne demek istedi.Dostum yağı tam olarak neresinde kullanacaksın "hava soğutucunun"?
kankam hava soğutucu diye bir şey yok motor bloklarında 3 çeşit soğutma şekli var, Hava soğutma-Su soğutma-Yağ soğutma, benim merak ettiğim şey "hava soğutmalı olan bir bloğu yağ soğutmalıya çevirmek mümkün mü" hava soğutmalı bloklarda herhangi bir soğutma aparatı, radyatör tarzı şeyler bulunmuyor bloğun üzerine gelen hava ile soğuyor.Dostum yağı tam olarak neresinde kullanacaksın "hava soğutucunun"?
Bilgisayar işlemci soğutucudan bahsediyorsun değil mi? Araba radyatöründen falan değilkankam hava soğutucu diye bir şey yok motor bloklarında 3 çeşit soğutma şekli var, Hava soğutma-Su soğutma-Yağ soğutma, benim merak ettiğim şey "hava soğutmalı olan bir bloğu yağ soğutmalıya çevirmek mümkün mü" hava soğutmalı bloklarda herhangi bir soğutma aparatı, radyatör tarzı şeyler bulunmuyor bloğun üzerine gelen hava ile soğuyor.
Peki kusura bakma kardeşim dikkat etmemişimDostum konu başlığını iyi okursan Taşıtlar sekmesine açtığımı fark edebilirsin
Kusura bakma, telefondan yazıyorum ve telefonda konu kısmı gözükmüyor. Bende diyorum nasıl olacak o işDostum konu başlığını iyi okursan Taşıtlar sekmesine açtığımı fark edebilirsin
gece gece kendi kendimi sorguladım ben de. Allah allah diyorum acaba yanlış mı biliyorumKusura bakma, telefondan yazıyorum ve telefonda konu kısmı gözükmüyor. Bende diyorum nasıl olacak o iş