Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

MOTORSİKLET İCİN KASK ÖNERİSİ

Evet kpa kinetik polimer karışım ls2'nin kendi yapmış olduğu bir materyal stream 2 road al 1738440681 Foto falan atim.istersen
  2. Göktürk ArdaHan

https://www.epey.com/motosiklet-kaski/karsilastir/925479-925618/ls2-storm-2-fist-mat-siyah_ls2-stream-2-road-mat-siyah-gri-mavi-kirmizi/ Bendeki stream 2 daha iyi teknoplastik pek önermiyorlar kpa daha iyi bir yapıya sahip 1738439936 Değmez Kpa kinetik polimer alışım ls2'nin kendi kullandığı...
  3. Göktürk ArdaHan

Yok😂 bide kask o mu iyidir bilmiyom @Skynel bilir
  4. Göktürk ArdaHan

Valla açar diyorlar ve ilk anki gibi sıkmıyor açıyo demekki https://share.temu.com/uxDwDS5XOWA
  5. Göktürk ArdaHan

Rahat ama ilk giyişte yanaklar sıkıyo öoücük atar gibi oluyon açıyor kaliteli bide evet bi tık pahalı ama özellillerle dolu biraz 1738438800 Mont almadım daha temudan 750 liraya buldum alsammi diye düşünüyom
  6. Göktürk ArdaHan

Aga 5850 ye ls2 stream 2 aldım yeni baya güzel 800 daha ekle ls2 al derim kpa materyale sahip dış kabuğu eldüven öneriai istersen speed up aldım
  7. Göktürk ArdaHan

Öneri Motosiklet Dizlik öneri

Öneriniz var mı?
  8. Göktürk ArdaHan

Yardım İnterkom önerisi? 650tl

En iyisi kendim yapim
  9. Göktürk ArdaHan

Motor aldığım için moralim bozuk

Askerliği bedelli zor yaparsın artık bende 18 yaşındayım 150k setup'um.var scooter'ım.var cebimde 5 kuruş yok parasız olduğum aklıma.her geldikçe moralim bozuluyo ama bir sistemim var
  10. Göktürk ArdaHan

Öneri Motosiklet Dizlik öneri

1200tl bütçem
  11. Göktürk ArdaHan

1000-1500 tl ye bulunur mu veya 2k.zorlasam
  12. Göktürk ArdaHan

O halde bluetooth kulaklık ile deneyeyim daha iyi 300 liralık kulaklık bile iş görüyo veya elektronik bilgim var bi bluetooth ses kartı modül alırım hallederim ben
  13. Göktürk ArdaHan

Haa aracı gibi kaska uygun mikrofon ve hoparlör yani
  14. Göktürk ArdaHan

Kulaklık çok var bu interkomun amacı neki? Bluetooth kulaklık takamam bide kask karama zor giriyo zaten
  15. Göktürk ArdaHan

650tl bütçem var ne önerirsiniz ls2 stream 2 road
  16. Göktürk ArdaHan

Yardım Fullface kasklarda malzeme kalitesi

Bilmemde ls2 stream 2 road kaliteli
  17. Göktürk ArdaHan

Yardım Ls2 rapid 2 kafama zor giriyor

Başlık 'Fullface kasklarda malzeme kalitesi' https://forum.donanimarsivi.com/konu/fullface-kasklarda-malzeme-kalitesi.1064680/
  18. Göktürk ArdaHan

Yardım Fullface kasklarda malzeme kalitesi

Malzeme olarak birçok malzeme mevcut ama hangisi daha iyi ben şimdi ls2 stream 2 road sipariş verdim ama malzeme kalitesine bakınca 6200tl bütçe ile birçok malzeme yapısında kask var ve bendeki başlangıç seviyesi gözükürken diğerleri orta seviye bunun nedeni nedir...
  19. Göktürk ArdaHan

Yardım Motosiklet kask öneri 5000tl

Eyw sağol
  20. Göktürk ArdaHan

Yardım Motosiklet kask öneri 5000tl

Bu ls2 stream 2 var onu alcam
Top Bottom