GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,253
650tl bütçem var ne önerirsiniz ls2 stream 2 road
Kulaklık çok var bu interkomun amacı neki? Bluetooth kulaklık takamam bide kask karama zor giriyo zatenpek adam akıllı bırsey yok kulaklık alsan daha mantıklı
aynen yani bu bütcedekilerden hayır beklenmez benceHaa aracı gibi kaska uygun mikrofon ve hoparlör yani
Hocam o fiyata intercom yok düzgün bekulaklık olmadan vesaıre telefona baglanıyor muzık konusmanı vesaıre saglıyor @Skynel
Yani biz cardo satıyoruz şu an dünya üzerinde ki en iyi marka alıyorsun bir kere yıllar boyunca kullanıyorsun650tl bütçem var ne önerirsiniz ls2 stream 2 road
1000-1500 tl ye bulunur mu veya 2k.zorlasamHocam o fiyata intercom yok düzgün be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani biz cardo satıyoruz şu an dünya üzerinde ki en iyi marka alıyorsun bir kere yıllar boyunca kullanıyorsun
Instagram'da cvssmotor sayfasına girip bakabilirsin650tl bütçem var ne önerirsiniz ls2 stream 2 road
Hocam 2k'a bize bir intercom geliyor ama yeni SCS'nin bir ürünü siparişleri yeni verildi 6 7 ayı bulur gelmesi yani bulursun belki ama ne kadar iyi seni götürecek bir şey olur bilmiyorum KN6100'leri bile kullanan çok müşterim gelip arızalandığı için değiştirip cardo aldılar yani bilmiyorum inanın ki1000-1500 tl ye bulunur mu veya 2k.zorlasam
En iyisi kendim yapimHocam 2k'a bize bir intercom geliyor ama yeni SCS'nin bir ürünü siparişleri yeni verildi 6 7 ayı bulur gelmesi yani bulursun belki ama ne kadar iyi seni götürecek bir şey olur bilmiyorum KN6100'leri bile kullanan çok müşterim gelip arızalandığı için değiştirip cardo aldılar yani bilmiyorum inanın ki