Neler Yeni

MOTORSİKLET İCİN KASK ÖNERİSİ

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Motoru teslim aldım ( elektrikli TC Max 2024) top speed 120kmh ama o kadar basmam menzili çok gidiyor.

5000tl civarında kask

5000tl civarında mont

Bu şekilde bakıyorum önerilerinizi bekliyorum hiç anlamadığım için bir firmaya gidip deneyeceğim bedeni olcumlerimde 56cm çıkıyor ama doğru mu ölçtüm bilmiyorum kafa büyüklüğümü.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Mt revenge sharp 5 yıldızlı güvenli bir kask.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Arda doğan
Motoru teslim aldım ( elektrikli TC Max 2024) top speed 120kmh ama o kadar basmam menzili çok gidiyor.

5000tl civarında kask

5000tl civarında mont

Bu şekilde bakıyorum önerilerinizi bekliyorum hiç anlamadığım için bir firmaya gidip deneyeceğim bedeni olcumlerimde 56cm çıkıyor ama doğru mu ölçtüm bilmiyorum kafa büyüklüğümü.
Aga 5850 ye ls2 stream 2 aldım yeni baya güzel 800 daha ekle ls2 al derim kpa materyale sahip dış kabuğu eldüven öneriai istersen speed up aldım

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga 5850 ye ls2 stream 2 aldım yeni baya güzel 800 daha ekle ls2 al derim kpa materyale sahip dış kabuğu eldüven öneriai istersen speed up aldım
Mont aldınız mı ya aslında kask Stream 2 alacaktım lakin rahatmi bilemedim ayrıca çok pahalı sarı sitede sifir 3.500 veriyor lakin beden l bana m anca olur gibi

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Arda doğan
Mont aldınız mı ya aslında kask Stream 2 alacaktım lakin rahatmi bilemedim ayrıca çok pahalı sarı sitede sifir 3.500 veriyor lakin beden l bana m anca olur gibi
Rahat ama ilk giyişte yanaklar sıkıyo öoücük atar gibi oluyon açıyor kaliteli bide evet bi tık pahalı ama özellillerle dolu biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mont almadım daha temudan 750 liraya buldum alsammi diye düşünüyom

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Rahat ama ilk giyişte yanaklar sıkıyo öoücük atar gibi oluyon açıyor kaliteli bide evet bi tık pahalı ama özellillerle dolu biraz

Mont almadım daha temudan 750 liraya buldum alsammi diye düşünüyom
Temuda korumalı mont var mı ki link yollar misin

Yanaklar açtığına net eminmisiniz 😀 6k kaska da vermek istemiyordum açıkçası

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Arda doğan

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
kullandığım için öneriyorum, ses çok fazla almıyor ama 100üstü almaya başlıyor bilgin olsun

Stream 2 den iyi mi bu ?

Valla açar diyorlar ve ilk anki gibi sıkmıyor açıyo demekki https://share.temu.com/uxDwDS5XOWA
Hocam bu ne motogp misin😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Taha
Stream 2 den iyi mi bu ?
Galiba evet ben aldığımda tr yeni gelmişti iç pedleri eskiye kıyasla daha iyi ve yalıtımlı galiba, detaylarını bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem 🙏
ufak bir öneri, mümkünse bölgendeki bir yerde dene, sonra internetten sipariş ver, 3 kere değiştirmek zorunda kaldım içim el vermedi satıcıya kargo ücretini teklif ettim ama kabul etmedi

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Arda doğan
Stream 2 den iyi mi bu ?

Hocam bu ne motogp misin😀
Bendeki stream 2 daha iyi teknoplastik pek önermiyorlar kpa daha iyi bir yapıya sahip

HJC C10 a bi bak
Değmez
Kpa kinetik polimer alışım ls2'nin kendi kullandığı bir hammadde iyi bir karışım sağlam ikisininde malzeme kalitesi hariç neredeyse herşeyi aynı gibi ama bendeki stream 2 malzeme kalitesi daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,568
Üyeler
167,158
Son üye
Kaan2723
Top Bottom