Arama sonuçları: *

1. Necromancerr

Rks 125 r alınır mı? ?

kanka 130-140 civarına xsr125 alabilirsin yamaha yada sıfır Tvs Raider 125 alabilirsin Pulsar Ns125 alabilirsin rks ile sınırlama kendini olabildiğince japon,italyan son seçenek olarakta hint bak
  2. Necromancerr

Exon 125 ve Uzun Yol Hakkında

araba fiyatları bu kadar yüksek olmasaydı araba alma niyetim vardı ancak fiyatlar sağolsun eli yüzü düzgün arabalar 350-400 bin arasında olabildiğince yaya olmayan tenha yerlerden gidip geliyorum işe hem polis sebebiyle hemde yollar daha sakin oluyor diye.
  3. Necromancerr

şuanda aralıkta teorik sınava gireceğim a1 için, scooter da olsa polis adam öttürmeye yer arıyor diye alıyorum yoksa a2 beklerdim (tam dolu dolu 18 olmama 2.5 ay kaldı) eylülde üniversite kazanırsam eğer çanakkale yazacağım aşağı yukarı burdan 250 km ondan 125 likte çekincem oluyor ns200 almak...
  4. Necromancerr

Hocam denk gelmişken sorayım yaza doğru bende motor değiştirmek istiyorum 80 lik scooter var şuanda onu satıp geçeceğim 2. el ns125 düşündüm ama bu dediklerinizi yaşadığımdan scooterda, ns125 te kararsız kaldım ns200 alsam ehliyet yetmiyor bende uzun yol yapmayı düşünüyorum bi fikir verirseniz...
  5. Necromancerr

Öneri 100-110k arasına motor önerisi

Xsr125 cb125r düşündümde çok pahalılar ns125 hem tasarım olarak iyi hemde daha ucuz (tvs de çok güzel ama servis ağı sebebiyle bajaj 1 adım öne geçiyor benim gözümde) ns200 alsam mı ? diye düşündümde ehliyet yetersiz kalıyor a1 ehliyet alıyorum aralıkta (3 ay sonra a2 ye başlayabilecektim...
  6. Necromancerr

Öneri 100-110k arasına motor önerisi

Arkadaşlar şuanda 80 lik scooter var bunu satıp üstüne birkaç ay sonra para ekleyip almak istiyorum (Neden bu kadar erken konu açıyorsun diyenler olursa da almak istediğim motoru kafamda şuanda belirlersem eğer alacağım dönemde parası artsa bile bir şekilde onu hallederim ama şuanki piyasada bu...
  7. Necromancerr

Honda CB125R alınır mı?

Yamaha Xsr125 ilkte attığı motor.
  8. Necromancerr

Honda CB125R alınır mı?

şakasına dedim onu parçası çok pahalı zaten 1731612692 tam bi Cruiser,Cafe Racer havası var xsr da benimde hoşuma gidiyor.
  9. Necromancerr

Honda CB125R alınır mı?

cezada katalımmı işin içine :D z250Sl şaka bi yana çok meraklıysan cb125R güzeldir daha ucuz olsun mantığıyla bakarsan Pulsar Ns125 güzeldir ondanda ucuz olsun dersen Tvs Raider125 1731612546 Vitesli istiyor ki naked istiyor pcx'in piyasası cidden güzel ama bu aradıklarını pcxte bulamaz.
  10. Necromancerr

Honda CB125R alınır mı?

soğutma önemsiz olurmu soğutma tabii ki önemli hava soğutma bi motorla son gaz gitmek var birde su soğutmayla atıyorum hava soğutma 40 km de ısınıyorsa su soğutma 60 km de ısınır (örnek veriyorum)
  11. Necromancerr

Honda CB125R alınır mı?

tek silindir herhangi bi motor titrer normalki bu
  12. Necromancerr

Honda CB125R alınır mı?

Qj orjinal srk modelleri gayet iyidi gene arkadaşımda var srk125S su soğutmalı gerektiği yerde son gaz uzun yolda yaptı motor tık demedi sonrasında rks ile anlaştı galiba tam hakim değilim anlaşma yaptığı markaya, bozdu.
  13. Necromancerr

Honda CB125R alınır mı?

Hocam scooterdan memnunsanız eğer vitesli alma derdinde değilseniz Xmax250 bakabilirsiniz yada Pcx, Nmax, Forza250
  14. Necromancerr

Honda CB125R alınır mı?

paran varsa tabikide o kadara kendini zorlamak istemezsen ns125 te işini görür.
  15. Necromancerr

Honda CB125R alınır mı?

ben şuanda sukuturumla memnunum :D yılbaşından sonra anca mart-nisan gibi motor değiştirebilirim. O vakte kadar 2. el piyasası yerinde sayarsa tabi.
  16. Necromancerr

Honda CB125R alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-bajaj-ns-125-pulsar-1210864565/detay Tek ilan direk abs li buldum tek falsosu hava soğutmalı olması https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-temiz-gsxs125-1209553628/detay sağlam motor ama parça fiyatları hakkında bilgim yok.
  17. Necromancerr

Honda CB125R alınır mı?

raider arkadaşımda var gözden kaçmayacak bi motor fiyatına göre
  18. Necromancerr

Honda CB125R alınır mı?

ben kendim içinde sordum .d şu sıra piyasaya çok motor girdi hepsinede hakim değilim diye :) Cb125R iyidir onun Harici Xsr125 aynı şekilde bakabilirsin 1731611273 Gülü seven dikenine katlanır misali :)
  19. Necromancerr

Honda CB125R alınır mı?

ben kendim içinde sordum .d şu sıra piyasaya çok motor girdi hepsinede hakim değilim diye :) Cb125R iyidir onun Harici Xsr125 aynı şekilde bakabilirsin https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-2023-model-tuano-1168076950/detay 175 civarlarına çıkarsan tuono var 2023
  20. Necromancerr

Honda CB125R alınır mı?

80-100 civarına uzun yol yapabilecek neler var mesela 125 bareminde sabit 90 gitse okeydir su soğutmalı şekilde (Maxi Scooterlarada okeyim xmax gibi)
Top Bottom