Neler Yeni

Honda CB125R alınır mı?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Fettah Özalp
cezada katalımmı işin içine :D
z250Sl
şaka bi yana çok meraklıysan cb125R güzeldir daha ucuz olsun mantığıyla bakarsan Pulsar Ns125 güzeldir ondanda ucuz olsun dersen Tvs Raider125
Çok sağolun hocam dediğiniz gibi 3 motoru değerlendireceğim..

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ayberk
A1 varsa scooter alın önerim bu. 125lik vitesli ile uğraşılmaz hele şehir içi birde sürekli vites atacaksınız vites geçiş aralığı zaten çok düşük olacak çünkü 125cc.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Fettah Özalp
Dost cb125ryi motordur severim ancak a2 aldığın zaman değiştirmek isteyeceksin benim önerim pcx125 alman. Hem kolay satilir piyasası artıyor sürekli pcx 2025 almanı tavsiye ederim abs de eklenecek ocağa kadar beklersen 2025i alırsın iyi olur he illa cb alacaksan cb125F iyi olur 100bin kmye kadar götürür seni
Doğru diyorsunuz cb125r piyasası hiç yok

Gurkanpiro

80+ Gold
cezada katalımmı işin içine :D
z250Sl
şaka bi yana çok meraklıysan cb125R güzeldir daha ucuz olsun mantığıyla bakarsan Pulsar Ns125 güzeldir ondanda ucuz olsun dersen Tvs Raider125
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vitesli istiyor ki naked istiyor pcx'in piyasası cidden güzel ama bu aradıklarını pcxte bulamaz.
kawasaki parca olarak uzebılır

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Hocam ben birazda güzel dursun istiyorum, bide bunlarda sanırım ABS sadece önde. Cb125r hem su soğutma hemde ön arka ABS. Bide çok oturaklı sağlam duruyor, ne bilitim okula gidince insanlar motora bak lan ne güzel desin isterim :D
Öncelikle abs hem önde hem arkada. Bunun yanında motor fotoğraflarda böyle görünse de gerçekte daha güzel gözüküyor. Hiç 125cc gibi değil ve fotoğraflarda göründüğünden daha kalıplı duruyor. Tabii ki tarz ve zevk meselesi. Sevmeyebilirsiniz ama yine de canlı görmeden karar vermeyin derim.

Ben günlük olarak 125cc olmasa da xsr kullanıyorum. Her girdiğim ortamda bu neymiş ya diye soruyorlar.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
kawasaki parca olarak uzebılır
şakasına dedim onu parçası çok pahalı zaten

Öncelikle abs hem önde hem arkada. Bunun yanında motor fotoğraflarda böyle görünse de gerçekte daha güzel gözüküyor. Hiç 125cc gibi değil ve fotoğraflarda göründüğünden daha kalıplı duruyor. Tabii ki tarz ve zevk meselesi. Sevmeyebilirsiniz ama yine de canlı görmeden karar vermeyin derim.

Ben günlük olarak 125cc olmasa da xsr kullanıyorum. Her girdiğim ortamda bu neymiş ya diye soruyorlar.
tam bi Cruiser,Cafe Racer havası var xsr da benimde hoşuma gidiyor.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Fettah Özalp

Hocam çok özür dileyerek soruyorum forumu telefondan kullanıyorum pek anlayamadım şuan bahsettiğiniz motor nedir

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Fettah Özalp

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Fettah Özalp

Bu motoruda yazdım hocam ilk linkteki pek iyi durmuyordu ama motor detaylı bakınca oldukça güzel duruyor

Dostlar güncel listem söyle o zaman
Para bol olursa cb125r
CBR temiz bulunmaz ise xsr 125
90k civarı ns125
Oda nasip olmadı tvs raider

@Gurkanpiro @Necromancerr @Psyduck @xkraltr12345 ve daha birçok telefondan yazdığım için etiketleme digim herkese çok teşekkür ederim. Bana çok yardımcı oldunuz hakkınızı helal edin hayırlı akşamlar dostlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom