Neler Yeni

Honda CB125R alınır mı?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Fettah Özalp
Qj orjinal srk modelleri gayet iyidi gene arkadaşımda var srk125S su soğutmalı gerektiği yerde son gaz uzun yolda yaptı motor tık demedi sonrasında rks ile anlaştı galiba tam hakim değilim anlaşma yaptığı markaya, bozdu.
Birde hocam 5 vites motorlar çok titrer diyorlar doğrumudur

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Fettah Özalp
tek silindirli çogu motor titrer
Hocam dayıma fikrini sorduğumda ns125 al 4 subaplı birde 125cc bir motorda soğutma önemli değil ister su ister hava olsun diyor ABS konusuna gelince, ben ABS yi zararlı buluyorum bazen aleyhine sonuçlana bilir dedi

Gurkanpiro

80+ Gold
Hocam dayıma fikrini sorduğumda ns125 al 4 subaplı birde 125cc bir motorda soğutma önemli değil ister su ister hava olsun diyor ABS konusuna gelince, ben ABS yi zararlı buluyorum bazen aleyhine sonuçlana bilir dedi
abs aslında ıyı bısey bırey onceden abs siz kullanınca sonra abs ye donunce begenmıyolar

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
soğutma önemsiz olurmu soğutma tabii ki önemli hava soğutma bi motorla son gaz gitmek var birde su soğutmayla atıyorum hava soğutma 40 km de ısınıyorsa su soğutma 60 km de ısınır (örnek veriyorum)

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
hayır hocam dayınız işkembeden sallamış motorda abs kesinlikle hayat kurtarır bir çok durumda zaten istenirse kapatılabilir ki yeni başlayacaksanız absli motor alınmaz hadi diyelim bunda dayınız haklı dedik su soğutma gereksiz dediyse ben olsam birdaha pek fikrine başvurmazdım uzun yolda arada dehşet fark olur hele sıcak havalarda

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Fettah Özalp
soğutma önemsiz olurmu soğutma tabii ki önemli hava soğutma bi motorla son gaz gitmek var birde su soğutmayla atıyorum hava soğutma 40 km de ısınıyorsa su soğutma 60 km de ısınır (örnek veriyorum)
Hocam peki uzun lafın kısası ne almalıyım. Gösterişli olsun az yaksın çok kaçsın ABS olsun us soğutma olsun istiyorum.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Hocam peki uzun lafın kısası ne almalıyım. Gösterişli olsun az yaksın çok kaçsın ABS olsun us soğutma olsun istiyorum.
temiz bulursanız cb125r iyi motordur isterlerinizide karşılıyor

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Fettah Özalp
hayır hocam dayınız işkembeden sallamış motorda abs kesinlikle hayat kurtarır bir çok durumda zaten istenirse kapatılabilir ki yeni başlayacaksanız absli motor alınmaz hadi diyelim bunda dayınız haklı dedik su soğutma gereksiz dediyse ben olsam birdaha pek fikrine başvurmazdım uzun yolda arada dehşet fark olur hele sıcak havalarda
Teşekkürler hocam peki uzun lafın kısası ne alsam iyi olur hem ABS li hem su soğutmalı güzel gözüken az yakan çok kaçan
Mesaj otomatik birleştirildi:

temiz bulursanız cb125r iyi motordur isterlerinizide karşılıyor
Bulunuyor ama 140 150k civarlarında, dayımda forumdaki bazı arkadaşlarımda değmez diyor, birazda haklılar gibime geliyor

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İsmail
vitesli istiyorsan raider 125 en temizi hem piyasası var hemde bahsetmiş olduğun motorlara nerden baksan yarı yarıya uyguna alırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ayberk
150k gibi bütçem var, 0km daha abs bile olmayan hava soğutma motor almaktansa 14k km civarlarında honda yamaha felan bakmak istedim ve bunu buldum. ilk motorum olucak ama daha öncesinde tecrübem var. ön arka abs ve su soğutması olduğu için ilgimi çekti bu motor. arkadaşta ilanda çok temiz baktığını söylüyor sizin fikriniz nedir?

Dost cb125ryi motordur severim ancak a2 aldığın zaman değiştirmek isteyeceksin benim önerim pcx125 alman. Hem kolay satilir piyasası artıyor sürekli pcx 2025 almanı tavsiye ederim abs de eklenecek ocağa kadar beklersen 2025i alırsın iyi olur he illa cb alacaksan cb125F iyi olur 100bin kmye kadar götürür seni

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Emre
Discord
necromancerr
cezada katalımmı işin içine :D
z250Sl
şaka bi yana çok meraklıysan cb125R güzeldir daha ucuz olsun mantığıyla bakarsan Pulsar Ns125 güzeldir ondanda ucuz olsun dersen Tvs Raider125
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dost cb125ryi motordur severim ancak a2 aldığın zaman değiştirmek isteyeceksin benim önerim pcx125 alman. Hem kolay satilir piyasası artıyor sürekli pcx 2025 almanı tavsiye ederim abs de eklenecek ocağa kadar beklersen 2025i alırsın iyi olur he illa cb alacaksan cb125F iyi olur 100bin kmye kadar götürür seni
Vitesli istiyor ki naked istiyor pcx'in piyasası cidden güzel ama bu aradıklarını pcxte bulamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,232
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom