Arama sonuçları: *

• Users: ZEO.
  • In Motosiklet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ZEO.

Öneri Motosiklet montu ve eldiveni önerisi alabilir miyim ?

yani daha çok kriteriniz nedir ? Sadece soğuk geçirmesin tarzı mı bir şeymi
  2. ZEO.

Öneri Motosiklet montu ve eldiveni önerisi alabilir miyim ?

Hocam eldivene vereceğiniz 3000TL yi kısarak monta ekleme yapın bence
  3. ZEO.

Motorunuzun/Arabanızın trafik sigortası ne kadar?

tanıdığınız sigortacı varsa eğer daha uyguna yapma imkanı olabilir şansınızı deneyim isterseniz . Olmazsa eğer maalesef 7500 civarı ödemek durumunda kalırsınız
  4. ZEO.

Motorunuzun/Arabanızın trafik sigortası ne kadar?

İlk defa üstünüze motor alıyorsanız fiyatlar yüksek geliyor zaten. Daha önce üstünüze motor alıp sattıysanız uygun oluyor ilk motorumu bende 7500 civarına sigortalatmıştım daha sonrasında 4000 civarına indi
  5. ZEO.

MOTOR LASTİK BASINCI KAÇ OLMALI

internetten motorun kitapçığına baktım , orada lastik bölümünde 10PR yazıyormuş . Anlık bakınca ben PS olarak anlamışım , ona istinaden yazdım ; yoksa kimya fizik ile falan alakası yok .
  6. ZEO.

hocam araba ile bindiğiniz motorun lastil ebatı aynı mı ? :peepo2:
  7. ZEO.

ÖN-10 ARKA-10 basarsanız uygun olur
  8. ZEO.

Motosiklet Sigorta Sorunum

Maalesef öyle bir şey mümkün olmuyor çünkü sigorta şirketi kendi anlaşmalı olduğu ustasına gönderiyor
  9. ZEO.

Motor aldığım için moralim bozuk

hocam daha 17 yaşında bu sorunları kafanıza takıyorsanız ileri yaşlarınızda ALLAH yardımcınız olsun satın aldığınız ekipman motor vs bunları kendinize aldınız sonuçta başkasına değil kullanacak olan sizsiniz bu kadar stres yapmayın birde şöyle düşün satarsam yine kenarımda 100BİN param var
  10. ZEO.

Başlangıç için 500cc motosiklet alınır mı ?

aynen biri drifte olumsuz yorum yapsın da öveyim diye kayıt oldum. iyi tahmin etmişsin
  11. ZEO.

gereksiz bir ön yargı var sende 1. motorun işçiliği kötü değil 2. 125cc kategorisinde en ekonomik motor 3. kulaktan dolma bilgilerle bence bu kadar ön yargılı olma (kullanmadan) "yine de sonuç olarak bana kalırsa 500cc ile başlama sonuçları ağır olur"
  12. ZEO.

tam olarak neye dayanarak teneke ? hiç kullandınız mı.
  13. ZEO.

Hocam 500cc aşar emin ol çünkü daha hiç motor kullanmamışsın şayet "vitesli" ilk defa kullanacağın için debriyaj ve gaz kavramasa konusundan zorluklar çekeceksin 125cc örnek olarak mondial drift L alınabilir daha önce 8000 km kullanmışlığım var 16 litr deposu var fullersen abartısız 2 ay benzin...
Top Bottom