ÖN-10Merhaba, 05' Honda Activa 100 kullanıyorum ön ve arka lastik basıncı kaç olmalı?
10 çok düşük değil mi ya? Bisiklette 45 arabada 32 basıyorum normalde 10 çok düşük gibi geldiÖN-10
ARKA-10 basarsanız uygun olur
hocam araba ile bindiğiniz motorun lastil ebatı aynı mı ?10 çok düşük değil mi ya? Bisiklette 45 arabada 32 basıyorum normalde 10 çok düşük gibi geldi
Bisiklet ile de motorun aynı değil ama düşünürsek Büyük olana daha fazla bastığımızı varsaysak bile büyüklük sıralaması Araba>Motor>Bisiklet olduğuna göre psi sıralaması da Araba>Motor>Bisiklet gibi olması gerekmez mi, en küçük teker bisikletteyken En çok bisiklete basıp en az nasıl motora basıyorum onu çözemedim tam mantıken en çok araba veya bisiklet olması gerek ebat sıralamasına göre mantığı çok oturmadı kafamdahocam araba ile bindiğiniz motorun lastil ebatı aynı mı ?![]()
10 ne hocam lastiğimi indirceksiniz öne 30 arkaya 32 33 bassanız yeterliÖN-10
ARKA-10 basarsanız uygun olur
Bana da 10 çok düşük geldi, en son kuzenimin arabasına hava basmıştık lastik patladığı için komple inmiş patlak lastikte 10 hava vardı zaten10 ne hocam lastiğimi indirceksiniz öne 30 arkaya 32 33 bassanız yeterli
öne 30 arkaya 32 33 bassanız yeterliBana da 10 çok düşük geldi, en son kuzenimin arabasına hava basmıştık lastik patladığı için komple inmiş patlak lastikte 10 hava vardı zaten![]()
Kimya ve fizik dersinde uyuyunca böyle oluyor demek.hocam araba ile bindiğiniz motorun lastil ebatı aynı mı ?![]()
Dün öne 30 bastım arkaya tam basamadım 50 psi falan gösteriyordu makine sanırım tam takamamıştım, tekrar basacağım önü de kitapçıktakine uygun şekilde düzeltirimHonda activa 100'de de 125'de de kitapçık diyor ki sana;
Genelde tek kişi kullanıyorsan; Ön 22, arka 29,
Genelde iki kişi oturuyorsan, ön 22 arka 36.
Böyle scooter'larda öne 30 basılmaz.
Yok 10 bas yok 30 bas hepsi sallamasyon bilgiler. Kitapçığını oku.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yükleniyor...
www.honda.com.trHonda SCV100 Activa Kullanım Kitapçıkları | Honda Türkiye
Honda SCV100 Activa motosikletinizi tam performansıyla uzun sürelerde kullanmak için Honda motosiklet kullanım kitapçıklarını indirip inceleyin.www.honda.com.tr