Arama sonuçları: *

1. bariskarali

A1 Ehliyet İçin Hangi Motoru Almalıyım?

Ehliyeti belli ki yeni almışsın. Başlangın için büyük ağır bir motor alma bence.
  2. bariskarali

20000tl motor önerisi

Bisikleti 5 yaşındaki kardeşim de sürüyor :D Belli ki daha hiç vitesli motor sürmemişsin. Büyük motorun vites arttırıp düşürmesi bile mesele. Dönüşleri alışı farklı. 0 dan büyük motor çok tehlikelidir. Bak araba modeli yükseldikçe konfor artar ve sürüş kolaylaşır. Motor öyle değil. Motorsikletin...
  3. bariskarali

20000tl motor önerisi

ozaman ilk etapta kanuni seyhan falan alıp 100 lük elini ve yol bilgini alıştır. Daha sonra o tarz büyük motorları al. Böyle heves edip alıp daha sonra hayatını kaybeden çok kişi tanıdım.
  4. bariskarali

20000tl motor önerisi

2013 2014 falan Honda CBR iyi gider ama. Giriş seviyesi için büyük bir motor olur. Eğer ilk defa alacaksan önermem.
  5. bariskarali

Başlangıç için motor tavsiyesi (CBR 125 vs 200NS)

Başlangıc için YBR 125 öneririm.
  6. bariskarali

Yamaha R25 Başlangıç İçin Uygun mu?

eğitimlik bir durum yok ortada. r25 çok dik bir motor. yani bir ybr ye bindiğin zamanki oturus ve hissyatla r25 çok farklı. + olarak çok ağır bir motor. Dönüşler olsun virajlar olsun Her şeyi farklı. Biraz ustalık isteyen bir motor. Başlangıç olarak kesinlikle alınmamalı. Ben yunus polislerin...
  7. bariskarali

sen hiç r25 e bindin veya sürdün mü reis :D
  8. bariskarali

İlk kullanım için r25 çok büyük ve güçlü gelir. Birazda hız tutkunuysan çok yaşamazsın o motorun üstünde :D
  9. bariskarali

Motosiklet alacaktık, Devlet savaş durumunda el koyuyormuş?

Arkadaşlar savaş çıkma durumunda motosikleti nasıl kaçırım falan diye sormadım. :) savaş durumunda canımdan mı korkacam? Bu motoru alacaz pazartesi büyük ihtimalle, Geri satma durumunda vs olabiliteleri soruyorum. Belki daha önce bununla ilgili bi anısı basına geleni daha detaylı bilgisi olabı...
  10. bariskarali

Motosiklet alacaktık, Devlet savaş durumunda el koyuyormuş?

Arkadaşlar kuzenime motosiklet almaya gittik 2. el piyasanın biraz altındaydı. Motorun ilk sahibi TSK dan ihale ile almış. Ellerinde bir tane kağıt var. Savaş çıkması ve ihtiyaç olması dahilinde TSK motora el koyabilir diye madde var. :) Seferberlikte arazi araçlarına vs el koyulabildiğini...
Top Bottom