Önceden motor deneyimin varsa en azindan scooter alınır ama hiç yoksa 125 lik al bu arada r25 fiyatları uçuk cbr 250 alabilirsinİlerde 125 lik al sat falanla uğraşmak istemiyorum. Tasarım olarak da R25 gözüme çok güzel geliyor. Başlangıç için nasıldır? Çok sıkıntı çektirir mi?
+5K çıkra.Bu arada almayı düşünüyorsanız abs li modellere bakmanızda fayda var.
Bana başlangıç için fazla geldi ama model gerçekten güzel.
Yani belirli bi bütçede verilmemiş tabi ancak fikrim o yönde.R25 hastası olarak yine de başlangıç için önermiyorum. 125CC ile başlayıp önce alışın. Direkt 250CC'ye geçmeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
+5K çıkra.
Çok zorlanırsın. 125 başla bence, sürüş pozisyonuna ve motora alışana kadar onu kullan. R25i başlangıçta kontrol etmen alışman zor olacak
İlk kullanım için r25 çok büyük ve güçlü gelir. Birazda hız tutkunuysan çok yaşamazsın o motorun üstünde
Bana başlangıç için fazla geldi ama model gerçekten güzel.
R25 hastası olarak yine de başlangıç için önermiyorum. 125CC ile başlayıp önce alışın. Direkt 250CC'ye geçmeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
+5K çıkra.
Bence trafik bilgin varsa araba ve benzeri kullanabilirsin iyi ekipmanlar ve eğitimle olur kendine güveniyorsan gazı iyi kontrol etmen gerekirİlerde 125 lik al sat falanla uğraşmak istemiyorum. Tasarım olarak da R25 gözüme çok güzel geliyor. Başlangıç için nasıldır? Çok sıkıntı çektirir mi?
sen hiç r25 e bindin veya sürdün mü reisBence trafik bilgin varsa araba ve benzeri kullanabilirsin iyi ekipmanlar ve eğitimle olur kendine güveniyorsan gazı iyi kontrol etmen gerekir
Yamaha parçaları biraz daha tuzludur