Neler Yeni

Yamaha R25 Başlangıç İçin Uygun mu?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Hiç sürmedim r25 Kişiden kişiye değişiyor r25 ile başlayan veya başlamayanlar var bence eğitimle olur
eğitimlik bir durum yok ortada. r25 çok dik bir motor. yani bir ybr ye bindiğin zamanki oturus ve hissyatla r25 çok farklı. + olarak çok ağır bir motor. Dönüşler olsun virajlar olsun Her şeyi farklı. Biraz ustalık isteyen bir motor. Başlangıç olarak kesinlikle alınmamalı. Ben yunus polislerin motorlarınada oturdum sürdüm. Benim kendi şahsi fikrim büyük motorlar ustalık ve tecrübe gerektirir.

Ariseks

80+ Gold
eğitimlik bir durum yok ortada. r25 çok dik bir motor. yani bir ybr ye bindiğin zamanki oturus ve hissyatla r25 çok farklı. + olarak çok ağır bir motor. Dönüşler olsun virajlar olsun Her şeyi farklı. Biraz ustalık isteyen bir motor. Başlangıç olarak kesinlikle alınmamalı. Ben yunus polislerin motorlarınada oturdum sürdüm. Benim kendi şahsi fikrim büyük motorlar ustalık ve tecrübe gerektirir.
Başlangıç için ybr çok tavsiye ediyorlar parça ucuz falan yada scooter tarzı trafiği daha çok öğrenebilceğin ani bir anda sadece frene basabilmen için ama 200ns de olabilir başlangıç için
Olay sürücüde bitiyor galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

@bariskarali aslında türkiye için başlangıçta r25 mantıksız olabilir hatta çok mantıksız olabilir
Reis ne düşünüyorsun şuan @sulomete

Son düzenleme:

Satashke

80+ Bronze
Reis ne düşünüyorsun şuan @sulomete
Başlangıç için fazla olduğu söylendi genelde. Araştırdığım ve yakınlarıma sorduğumda benzer şeyler söylendi. Başka motor al satla uğraşmayı düşünmüyorum. Bir şekilde işi kavrayıp sonra R25 e geçmem gerekiyor anlaşılan. Nasıl yaparım bilemedim. Bakalım ne olacak

abcdefg1234

80+ Silver
İlerde 125 lik al sat falanla uğraşmak istemiyorum. Tasarım olarak da R25 gözüme çok güzel geliyor. Başlangıç için nasıldır? Çok sıkıntı çektirir mi?
Oturduğun şehre,maddi durumuna,trafik bilincine göre değişir.Abartıldığı kadar güçlü bir motor değil(bende r25 sahibiyim ve ilk motorum) alt devirleri resmen ölü.Olay tamamen trafiği okumakta ve bileğinde bitiyor.Gazı açmassan o motor zaten gitmeyecek.Fakat motoru almakla da bitmiyor;Sigortası,benzini ,ekipman parası,bakım ücreti,herhangi bir düşürmede sebep olabilecek maddi hasarıda göz önünde bulundurmak gerek.Sonuç olaran bütçeniz kısıtlıysa ve ben alır almaz alışmadan dayanamam gaz açarım diyorsanız başlangıç olarak r25 almanızı önermem.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bende çok severim tasarımını. Harika bir motor.
Önerim ilk başka scooter ile başla.
Motora alış, direk R25 alırsan Allah korusun motor heyecanı ile başına talihsizlik gelebilir.
Motordan soğuma sebebi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,265
Üyeler
161,976
Son üye
romenox00
Top Bottom