125cc ağır sayılmaz dostumEhliyeti belli ki yeni almışsın. Başlangın için büyük ağır bir motor alma bence.
Reis biraz tecrübe ve paran varsa r125 öneririm.Ama masraflı olur,yeni başladıysan 2-3 ay scooter tarzı bir şeyle takıl sonra cbr 125'e geç.İnşallah ekipmanları dizmişsindir ?Beyler yaşım 18 Boyum 190 Kilom 90 Ehliyet Ehliyet A1
Honda CBR 125R'yi alayım diyorum siz ne önerirsiniz?
Arabam var, Şehir içi gezerim en fazla, biraz hızlı olsa fena olmaz ama :d
Almadığımdan dizmedim, alınca dizerim dedim R125 ile R versiyonun farkı ne oluyor, para işi sıkıntı değil.Reis biraz tecrübe ve paran varsa r125 öneririm.Ama masraflı olur,yeni başladıysan 2-3 ay scooter tarzı bir şeyle takıl sonra cbr 125'e geç.İnşallah ekipmanları dizmişsindir ?
Çok bir şey beklemiyorum zaten, Normal de Araba ile dolaştığımdan motor da alayım ara sıra binerim diye almayı planladım biraz FiveM'de Lost MC Rolleri etki etti tabi :dYamaha yzf r125'te güzel ona bakabilirsin. Hız konusunda 125cc motorlardan çok bir şey beklemeni tavsiye etmem.
Şimdi bakıyorumYZF R25 bunlara hastayım motor deneyimin varsa bundan başayabilirsin ben 16 yaşımda yzf r125 alacağım
Benim Araba rahat basıyor kanka o yüzden pek hıza takmam 110 falan yeter bana gideceğim bir yer olmaz zaten Hafta Sonları sadece İstanbul'a geçiyorum o da Araba ile, para ne kadar bol olsa da çok benzin yemesin be aga!hızlı bir şey istiyorsan ve daha yeni ehliyet aldıysan kesinlikle yzf r25
hem 125cc lik 1 yıl sonra bayar yavaş gidiyor fln diye
Benim Araba rahat basıyor kanka o yüzden pek hıza takmam 110 falan yeter bana gideceğim bir yer olmaz zaten Hafta Sonları sadece İstanbul'a geçiyorum o da Araba ile, para ne kadar bol olsa da çok benzin yemesin be aga!
'den sonrasını okumuyorum Harbiyeli yeteneklerimi gösteririm tamam.o zaman direkt yzf r125 öneririm bende alacağım seneye bakam alırsan trafikte dikkat et kendine (araba ile üzerine çıkan bir şey yapan olursa hala kendini savunuyorsa kır aynasını gitsin şaka öyle bir şey yapma)
Maksimum Hız | 120 km/h |
Ağırlık | 127 kg.(boş) |
Sele Yüksekliği | 825 mm. |
Yakıt Kapasitesi | 11.5 Litre |
Maksimum Hız | 115 km/h |
Ağırlık | 137 Kg. |
Sele Yüksekliği | 795 mm. |
Yakıt Kapasitesi | 13.6 Litre |