Arama sonuçları: *

1. C

Sigorta şirketi ödeme yapar mı

bekleyip göreceksin hocam ben de bu kadar az verilmesini beklemiyordum mesela, umarım sürecin kolay olur
  2. C

Sigorta şirketi ödeme yapar mı

merhaba öncelikle geçmiş olsun umarım sizde bir şey yoktur en önemlisi bu. 2018 model yamaha r6 aracımla bundan tam 11 ay önce bir kaza geçirdim. bileğim kırıldı ameliyat oldum tüm kusur karşıya verildi. motorun ederi 800k civarıydı o süreçte, sigortanın bana ödediği tutar 120k. motor perte...
  3. C

Yardım B ehliyeti yeni aldım motor almak istiyorum

kalın tekerli motorlardan alamazsın, 125cclerin arka tekeri 130mm olur minimum 600lük alman gerekir kalın teker için
  4. C

0km motor alırkenki islemler

bayii her şeyi söyler dostum, bayiden notere, ondan sonra sigortacıya, ondan sonra da plaka bastırmaya gitmen gerekiyor ücretler ne alemde bilmiyorum benim 2019 r6'ya nisan ayında 3k çıkmıştı sigorta.
  5. C

1.62 boy ile Cbr125r sürebilirmiyim

165im, r6 kullanıyorum yeni kasa bir motordaki en yüksek sele. 85cm 1686418445 özetle sürersin :D
  6. C

Vitesli motor bilmiyorum ama alıyorum

ben de ehliyet dahi almadan 150nk ile başladım, izlediğmi videolarla tekte kaldırdım motoru sistem basit, araba sürmeyi de bilmiyordum şimdi r6 kullanıyorum 1.5 yıl oldu başlayalı, bişey yok tedirgin olma gerekirse 1e tak motoru kaldır sadece 1de kullan eve gidene kadar sonra evin oralarda...
  7. C

Yardım Başlangıç Motoru Alacağım Ama Korkuyorum

ilk başta bence scooter ile başlanmalı hocam, vitesli motora ilk binince zor geliyor. boy pos olarak iyiysen ama pek sorun yaşamazsın. ilk başta ağırlığını motora taşıtamazsın çünkü kendi gücünle sürmeye çalışıcaksın.
  8. C

Öneri HANGİ MOTOSİKLETİ ALMALIYIM ?

ben de aynı sekılde arayıstaydım, rs200ü sürmek biraz zor geldi. haberin olsun ama motor çok keyifli.
Top Bottom