SürersinMerhaba arkadaşlar benim boyum 1.62 60kg yim sizce cbr125r sürebilirmiyim aklıma çok takıldı motor almayı düşünüyorumda sürerken boydan fln bir sıkıntı çekermiyim onu merak ettim bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi
Knk sence denge sorunum vb bişey olurmu yoksa sürdükçe alışırmıyımSürersin
Acemiysen denge sorunu zaten yaşayacaksın. Değilsen de sıkıntı yok.Knk sence denge sorunum vb bişey olurmu yoksa sürdükçe alışırmıyım
yani şuan çelik cg 125 lik sürebiliyorum arasında hem yükseklik hemde ağırlık farkı vardiye bir sorayım dedim herhangi bir şey olurmu diyeAcemiysen denge sorunu zaten yaşayacaksın. Değilsen de sıkıntı yok.
kendine güveniyorsan goldwing'te sürersin 155 boyunda endro kullanan kadınlar var mesela sende bitiyor.yani şuan çelik cg 125 lik sürebiliyorum arasında hem yükseklik hemde ağırlık farkı vardiye bir sorayım dedim herhangi bir şey olurmu diye
Sürersin, çok sorun yaratmaz.Merhaba arkadaşlar benim boyum 1.62 60kg yim sizce cbr125r sürebilirmiyim aklıma çok takıldı motor almayı düşünüyorumda sürerken boydan fln bir sıkıntı çekermiyim onu merak ettim bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi
özetle sürersin165im, r6 kullanıyorum yeni kasa bir motordaki en yüksek sele. 85cm
sağol knk valla içim rahatladı içime bir kuşku düşmüştü165im, r6 kullanıyorum yeni kasa bir motordaki en yüksek sele. 85cm
Mesaj otomatik birleştirildi:
özetle sürersin
A1 ehliyete sahipimde şuan kullandığım motor çekil cg 125 lik 2 motor arasında ağırlık ve sele farkı var boydan bir sıkıntı yaşarmıyım diye sormak istemiştimehliyetin yoksa sürmemelisin