Neler Yeni

Vitesli motor bilmiyorum ama alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
enes
Merhaba arkadaşlar bu ayın sonunda bayiden 0 cg alacağım ama vitesli motor hiç sürmedim ve motoru ayırttım YouTube den bütün vitesli motor videolarını izledim im öğrendim nasıl sürüleceğini vitesi vb dengem hergün bisiklet sürdüğümden dolayı vardır diye tahmin ediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Walter White
Dengen zaten var. Vitesi de kısa sürede çözersin. Hayırlı olsun.

burak9956

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar bu ayın sonunda bayiden 0 cg alacağım ama vitesli motor hiç sürmedim ve motoru ayırttım YouTube den bütün vitesli motor videolarını izledim im öğrendim nasıl sürüleceğini vitesi vb dengem hergün bisiklet sürdüğümden dolayı vardır diye tahmin ediyorum
Zaptetmesi kolay motor, hafif ve yere yakın zorlanmazsın. hayırlı olsun.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Tek korktuğum şey bayiden alıp eve nasıl getiricem
Dostum motor sürmeyi bilen bir arkadaşın bir akraban varsa beraber gidip alın motoru ve o arkadaşından akrabandan sana biraz motor sürmeyi öğretmesini iste

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cem
ben de ehliyet dahi almadan 150nk ile başladım, izlediğmi videolarla tekte kaldırdım motoru sistem basit, araba sürmeyi de bilmiyordum şimdi r6 kullanıyorum 1.5 yıl oldu başlayalı, bişey yok tedirgin olma gerekirse 1e tak motoru kaldır sadece 1de kullan eve gidene kadar sonra evin oralarda alışırsın 1 saatte rahat olabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,646
Üyeler
164,538
Son üye
sıraçGüler
Top Bottom