Arama sonuçları: *

1. hakan32

Öneri 60 bin TL'ye kadar motor önerisi

Kymco PeopleOne 125i Elimde bundan var 2. sahibiyiz kazasız 13.000 km de full enjeksiyonlu Tek silindir, 4 zamanlı, 2 supaplı SOHC, hava soğutma CVT Şanzuman özellikleri 60 k bırakırım sana
  2. hakan32

İkinci el Japon motosiklet mi, sıfır Çinli mi?

bu düşüncene katılmıyorum.
  3. hakan32

Fiyatlar 1 2 sene içinde düşer mi

aksine her sene %25-50 arası zam gelir :)
  4. hakan32

İlk motorumu almayı düşünüyorum tavsiye istiyorum

Kardeşim 8 yaşında 50cc ile başladı 14 yaşında CBR 250 kullanıyordu. 16 Yaşında Monster 696 aldık. Şehir dışı değişikliği ve sürekli uzun yol yapacağı için Nmax 155 aldık. Şuanda yaşı 24 Üniversite bittiğinde Goldwing istiyor bakalım hayırlısı :)
  5. hakan32

İlk motorumu almayı düşünüyorum tavsiye istiyorum

yaşını bilmiyorum ancak 50cc felan 10 yaş grubu için bana kalırsa :) 18-20 yaş grubu için en az 100cc bakmalısın bence.
  6. hakan32

Acemiler için ucuz motor tavsiyesi istiyorum.

bütçeniz nedir. mt125 yeterli diye düşünüyorum.
  7. hakan32

50 cc motor lar ehliyet istiyormu

Kullanamazsın.
  8. hakan32

50 cc motor lar ehliyet istiyormu

Babam Honda today ile bütün türkiyeyi dolaşmış :D 7500km yol yapmış 4 ayda herkes demiş rampada kalırsın şöyle böyle diye 20-30km hızlı çıktım kalmadı dedi. gayet 50-60 km hızla düz yolda rampa aşağı 80 ne kadar çıkıyormuş. Tabi ozamanlar 2-3k bişeydi sıfır almıştı çok iyi hatırlıyorum...
  9. hakan32

Az yakan Şehilerarası kullanıma uygun motorsiklet önerisi

Kendisi scooter istedi Harçlığını kestiğim içinde az yakan bir şey istiyor kendisi çalışıp dolduracağı için :) Biz ailecek zaten motoru pek sevmiyoruz 2 amcamıda motor yüzünden kaybettik. Otomobil için kardeşimle anlaşamadık mecbur scooter ve az yakan bişeye döndük. Şuanda kafamızda Yamaha Nmax...
  10. hakan32

kardeşim NMAX 155 istiyor. 1628194696 Teşekkür ederim herkese sanırım bu motoru alacağız.
  11. hakan32

Gösterdim telefondan engellemiş beni :D
  12. hakan32

97 model efsana kasa tertemiz corolla yüzünden kavga ettik bu motoru gösterirsem abilikten red eder beni :D
  13. hakan32

1 tane örnek link atarmısınız.
  14. hakan32

14-15 yaşlarında mt07 -r6- cbr600rr gibi makinaları çok rahat kullanan bir çocuktu amcamız motorcuydu sevda ondan geliyor. 2 yıl önce Büyük bir kazada hayatını kaybetti o günden beri ben çok korkuyorum. 1628160424 Vespa 300cc ler var biraz komik geldi ama şirinde gözüküyor bizimkine oyuncak...
  15. hakan32

Motor konusunda kardeşime çok fazla güvenirim. 2 tane büyük kazası oldu ama Benim telaşım diğer sürücüler. Yoksa H2R da alırım sorun diğer sürücüler.
  16. hakan32

Önceki konuda belirtmiştim. Ailecek motorsiklete karşıyız. Malum türkiyede Motorcuların yaşadıkları problemler ortada O sebepten satıp otomobil almak istemiştik ancak bilader saolsun sadrazam bişeyi zannediyor kendisi daha park etmeyi bilmiyor SIFIR araç istiyor. Bu sebepten büyük bir kavga...
  17. hakan32

işin kötü yanı ben alacağım için başına bişey gelse vebali benim boynuma olacak oyüzden düşük cc candır ama 50 cc de değil yani. Kendisi çalışıp kazarnı h2r alsın umrumda değil :D 1628150684 Otomobil alacaktım daha park etmeyi bilmiyor haşat edecek diye üzülmeyeceğimiz bir araç almaya karar...
  18. hakan32

Bizim bilader ne olursa olsun basacağı için bassada 110-120 geçmeyecek motor istiyorum işin aslı yoksa 300 de yapar 400de affetmez o :D
  19. hakan32

CC arttıkça yakıt artıyor. Aylık 1500TL para ile döneceği için yakıtı az olsun istiyor.. Oyüzdenden az yakan bir şey arıyoruz. ayda 1-2 kere istanbul izmir yapacak. okul ev arası 3-5km ve rampa felanda varmış sanırım. Kendisi NMAX istedi max hızı 110 muş yeter bana dedi. Yani motorda 110 yeterli...
  20. hakan32

evet onada baktık ama yakıtı çokmuş .. vazgeçtik. 1628144454 Aslında çok fazla motora baktım ortalaması 2 ile 4 arasında yakıt tüketimi olan motorları inceledim. Kardeşimin önerdiği motor kadar az yakan ve şık duran başka motor görmedim. Sizce onumu alsak yoksa Önerisi olan varmıdır ?
Top Bottom