Neler Yeni

Az yakan Şehilerarası kullanıma uygun motorsiklet önerisi

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Merhaba arkadaşlar, Forumda Kardeşim için otomobil aradığım bir konum daha var. Kardeşimin Agrasif davranışları neticesinde Otomobil yerine bisiklet almıştım. Konuyu kapatmıştık. Birşekilde gönlümü aldı. Ancak otomobil konusunda anlaşamadık. Sonuç itibariyle Motorsiklet almaya karar verdim. İstanbul izmir arası kullanacak. İzmirde okula gidip gelecek. 3 yıl kadar Ducati monster 696 kullandı. Scooter istiyormuş önerebileceğiniz Bizim için yakıtı çok önemli az yaksın yeter. Masrafsız en az 4-5 yıl mekanik sorun çıkartmayacak motorsiklet önerisi yaparsanız sevinirim. Bütçe sınırı yok. Bu kriterlerde olsun yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendisi Yamaha NMAX 155 düşünüyor siz ne dersiniz ?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 50CC Mondial`ler işinizi görmez mi?
istanbul izmir arası yolmu biter 50cc ile :)

Birde bu motordan inip söylediğin motora binmesi bana görede biraz saçma gibi gelirdi yani :) Tamam ufaklıkla atıştık ama o kadarda değil :)
1628143673454.png

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Xmax 400 alsın bence
evet onada baktık ama yakıtı çokmuş .. vazgeçtik.

Aslında çok fazla motora baktım ortalaması 2 ile 4 arasında yakıt tüketimi olan motorları inceledim. Kardeşimin önerdiği motor kadar az yakan ve şık duran başka motor görmedim. Sizce onumu alsak yoksa Önerisi olan varmıdır ?

Son düzenleme:

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
evet onada baktık ama yakıtı çokmuş .. vazgeçtik.

Aslında çok fazla motora baktım ortalaması 2 ile 4 arasında yakıt tüketimi olan motorları inceledim. Kardeşimin önerdiği motor kadar az yakan ve şık duran başka motor görmedim. Sizce onumu alsak yoksa Önerisi olan varmıdır ?
X max 250? Nmax155le uxun yol çekilmez gibi

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
X max 250? Nmax155le uxun yol çekilmez gibi
CC arttıkça yakıt artıyor. Aylık 1500TL para ile döneceği için yakıtı az olsun istiyor.. Oyüzdenden az yakan bir şey arıyoruz. ayda 1-2 kere istanbul izmir yapacak. okul ev arası 3-5km ve rampa felanda varmış sanırım. Kendisi NMAX istedi max hızı 110 muş yeter bana dedi. Yani motorda 110 yeterli bence uzun yoldada 110 yeterli gibi geldi bana oyüzden biraz sıcak baktım yakıt ortalamasıda 2.5 litre olunca biraz ısınmıştım ama daha iyi motor varsa onuda alırız önerebileceğiniz.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
CC arttıkça yakıt artıyor. Aylık 1500TL para ile döneceği için yakıtı az olsun istiyor.. Oyüzdenden az yakan bir şey arıyoruz. ayda 1-2 kere istanbul izmir yapacak. okul ev arası 3-5km ve rampa felanda varmış sanırım. Kendisi NMAX istedi max hızı 110 muş yeter bana dedi. Yani motorda 110 yeterli bence uzun yoldada 110 yeterli gibi geldi bana oyüzden biraz sıcak baktım yakıt ortalamasıda 2.5 litre olunca biraz ısınmıştım ama daha iyi motor varsa onuda alırız önerebileceğiniz.
Hocam şimdi cc düştükçe hizlanmak için daha fazla basacak gaza bu da daha cok yakmasina sebep olacak şöyle örnek vereyim masti 175x kullanima bagli olarak drift 125ten az yakar mesela calinan motorum masti 175x suan ki skygo sg125-30 dan daha az yakiyordu

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Hocam şimdi cc düştükçe hizlanmak için daha fazla basacak gaza bu da daha cok yakmasina sebep olacak şöyle örnek vereyim masti 175x kullanima bagli olarak drift 125ten az yakar mesela calinan motorum masti 175x suan ki skygo sg125-30 dan daha az yakiyordu
Bizim bilader ne olursa olsun basacağı için bassada 110-120 geçmeyecek motor istiyorum işin aslı yoksa 300 de yapar 400de affetmez o :D

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Bizim bilader ne olursa olsun basacağı için bassada 110-120 geçmeyecek motor istiyorum işin aslı yoksa 300 de yapar 400de affetmez o :D
Senin bilader ayni benimle 😃 siz yine de biraz yüksek cc bakın hem sehir icinde hem uzun yolda düşük ccden iyi olacaktir

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Senin bilader ayni benimle 😃 siz yine de biraz yüksek cc bakın hem sehir icinde hem uzun yolda düşük ccden iyi olacaktir
işin kötü yanı ben alacağım için başına bişey gelse vebali benim boynuma olacak oyüzden düşük cc candır ama 50 cc de değil yani. Kendisi çalışıp kazarnı h2r alsın umrumda değil :D

Otomobil alacaktım daha park etmeyi bilmiyor haşat edecek diye üzülmeyeceğimiz bir araç almaya karar verdim binmem buna dedi. Bizde motora döndük mecburen şimdide böyle bir sorunumuz var. Şeytan diyor git sıfır araba al bitane 1 yılda hurda etsin kendisi üzülmez tabi olan bana olacak nede olsa. :) iyice kararsız kaldım valla

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
işin kötü yanı ben alacağım için başına bişey gelse vebali benim boynuma olacak oyüzden düşük cc candır ama 50 cc de değil yani. Kendisi çalışıp kazarnı h2r alsın umrumda değil :D

Otomobil alacaktım daha park etmeyi bilmiyor haşat edecek diye üzülmeyeceğimiz bir araç almaya karar verdim binmem buna dedi. Bizde motora döndük mecburen şimdide böyle bir sorunumuz var. Şeytan diyor git sıfır araba al bitane 1 yılda hurda etsin kendisi üzülmez tabi olan bana olacak nede olsa. :) iyice kararsız kaldım valla
Ben yerinizde olsam xmax 250 alirdim ducatiyi neden sattiginizi anlamadim ama 😃

Top Bottom