Neler Yeni

Az yakan Şehilerarası kullanıma uygun motorsiklet önerisi

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ducati monsterdan sonra scooter kesmez. Sorunsuzluk istiyorsa hondalara baksın. Honda integralar vardı sanırım. Az yakmaz ama şehirdışı kullanılabilir ve sorunsuzdur.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
kardeşim NMAX 155 istiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim herkese sanırım bu motoru alacağız.
Hocam cbr 125 falan alsın ? Az yakıyor diye biliyorum.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
kardeşim NMAX 155 istiyor.

Teşekkür ederim herkese sanırım bu motoru alacağız.
Oldukça güzel motor. Şimdiden hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. 🙏

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam siz çok kral bir ağabeye benziyorsunuz
Benim abiminde motor sözü var 16'ma gelince direk alıcam diyor inş alır o.O2

Benim abiminde motor sözü var 16'ma gelince direk alıcam diyor inş alır o.O2
İşin komik tarafı daha yeni üniversiteye geçti ve motoru alabilecek geliri yok o.O2 3 Yıl içinde 25.000 TL + 5.000 TL ekipman parası gerek + 2.000 Ehliyet var 3 yılda nasıl birikecek bilmiyorumo.O2:kekw:

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam A1 ehliyete ilk motor olarak mondial minor alın A2 ehliyet alınca alırsınız kaliteli bir şey

Mondial Drift de olur
Cbr 125 düşünüyorum,2 yıl falan kullanır sonra R25'e geçmeyi düşünüyorum.Genel olarak beyaz veya siyah modelleri 20-25.000 TL arasında bulunuyor ki 3 yıl süre geçeceği için en ucuzu o fiyatta olur.Ekipmansız asla binmem motora kask mont eldiven şart benim için kalitelisini alıcağım için pahalı tutucak.Ehliyetite 1700 TL civarına hatırlıyorum yanlış olabilir.

Cbr 125 düşünüyorum,2 yıl falan kullanır sonra R25'e geçmeyi düşünüyorum.Genel olarak beyaz veya siyah modelleri 20-25.000 TL arasında bulunuyor ki 3 yıl süre geçeceği için en ucuzu o fiyatta olur.Ekipmansız asla binmem motora kask mont eldiven şart benim için kalitelisini alıcağım için pahalı tutucak.Ehliyetite 1700 TL civarına hatırlıyorum yanlış olabilir.
+ Olarak Cbr 125 geçmeden önce birinden 1 aylık sürmelik scooter felan alırım veya kiralarım 1-2 haftalık.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Trafiği öğrenmek için diyorsan bisiklet de sürebilirsin
Hocam bisikleti zaten çok biliyorum ohoo,trafiktede aşırı dikkatliyim nereye dikkat edilmesi lazım nereden frenli çıkacaksın falan hepsini biliyorum ama motorlar daha ağır olduğu için aynı hissiyat değil,dur kalk nerede yapıcam bilmiyorum köyde bile 100SFC Snappy kullandım onda bile dönerken düşürüyordum anca kurtardım gaz vererek.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Ducati monsterdan sonra scooter kesmez. Sorunsuzluk istiyorsa hondalara baksın. Honda integralar vardı sanırım. Az yakmaz ama şehirdışı kullanılabilir ve sorunsuzdur.
Kendisi scooter istedi Harçlığını kestiğim içinde az yakan bir şey istiyor kendisi çalışıp dolduracağı için :) Biz ailecek zaten motoru pek sevmiyoruz 2 amcamıda motor yüzünden kaybettik. Otomobil için kardeşimle anlaşamadık mecbur scooter ve az yakan bişeye döndük. Şuanda kafamızda Yamaha Nmax 155 var kardeşimde onayladı. Büyük ihtimalle bunu alıcaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,955
Üyeler
163,418
Son üye
GurPac
Top Bottom