Arama sonuçları: *

1. P

Motorsiklet çaldırmamak için kilit önerisi

airtag al hocam görünmez bir yerine koy, çalınsa da gider bulursun
  2. P

Motosiklet Eldiveni Önerisi

Hangi modelini öneriyorsunuz?
  3. P

Motosiklet kask önerisi

Caberg duke 2 öneririm
  4. P

Öneri Chopper süren var mı?

Bak bakalım okumayan kim? Orada H2R'ı söyleme sebebimi, yaptığım mübalağayı anlamamanı yaşına bağlıyorum. Yine söylüyorum sen git H2R al 1-2 saat üstünde vakit geçir, onu da sıkıntısız kullanırsın. :)
  5. P

İlk olarak üslubuna dikkat et sidik yarıştırmıyoruz falan karşında arkadaşın yok. İkincisi RS200 ile R25 aynı klasmanda ama çok farklı seviyede motorlar. Bunu kastettim. Hiç motor sürmeyen trafik tecrübesi olmayan adamlar ya da konuyu başlatan arkadaşımız gibi otomatik vitesle başlayan...
  6. P

Sonuçta RS200 le başladın kardeşim. Yaşın daha da ufakmış. Direk r6 alabiliyordun alsaydın madem anlardın ne demek istediğimi. Öyle hızlı motoru sürmek senin sandığın gibi kolay değil. İki teker diye de basitleştirme
  7. P

En iyisini alma mesela caberg duke 2 var yunuslarında kullandığı testlerden 5 yıldız almış ama baya uygun muadillerine göre bunun gibi düşünebilirsin. Diğerleri içinse şunu diyebilirim önemli olan ne kadar koruduğu. Buna göre seçimini yap ve çok fazla araştır. Vitesli motorları başlangıçta...
  8. P

Iron 883 büyük bir motor, hem motor olarak hem boyut olarak. Benim arkadaşlarım r25i bile hemen sürmedi. İlk scooter yerine r125 cbr125 vs öneririm sonra r25le iyice alışabilirsin. En başta tavsiyem ekipmanlarını en üst düzey güvenlikli şekilde alman. Gidip kaskı ls2 alma yani
  9. P

rs200le chopper farklı. Aynı rs200le r25 gibi.
  10. P

Otomatik ve manuel vites farklı. Ben önermem. Bende de iron 883 vardı mükemmel motor ama öncesinde çok fazla manuel vites motor sürmüşlüğüm var
  11. P

Bütçe dostu Aksiyon kamerası Motorsiklet için

https://www.akakce.com/aksiyon-kamera/en-ucuz-sjcam-sj6-legend-4k-fiyati,38275659.html Bu mu sj4000 air mi acaba
  12. P

Bütçe dostu Aksiyon kamerası Motorsiklet için

bana da lazım acaba ne aldınız karar verebildiniz mi?
Top Bottom