Neler Yeni

Motorsiklet çaldırmamak için kilit önerisi

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
Arkadaşlar yeni bir scooter aldım rks freccia 150. Tamamen ödeme kolaylığından dolayı bu aleti seçtim 5-6 ay içince racing bir motora geçiş yapacağım.

Geceleri sokakta evimin pencere yanına bırakmam gerekiyor scooteri.

Kask için 10k civarı ve güvenlik için 10k civarı harcama yapabiliyorum. Aşağıya link bıraktığım ürünler başarılımıdır acaba?

Bartuu

80+ Silver
Bence çalıcak adam her türlü çalar ben olsam eve çıkarır yanında uyurdum şaka yapmıyorum

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,773
İsim
Yavuz
Ben zintas zincir aldım baya iyi.

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence çalıcak adam her türlü çalar ben olsam eve çıkarır yanında uyurdum şaka yapmıyorum
Hocam naked bir şey alsam apartman içine sokacaktım ama bu scooter baya kalıplı izin vermezler tek çarem evimin önüne pencere yakınına kitlemek ve üstünü brandayla kapatmak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben zintas zincir aldım baya iyi.
hangi ürünü kullanıyorsunuz link alabilir miyim

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,773
İsim
Yavuz
Hocam naked bir şey alsam apartman içine sokacaktım ama bu scooter baya kalıplı izin vermezler tek çarem evimin önüne pencere yakınına kitlemek ve üstünü brandayla kapatmak
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi ürünü kullanıyorsunuz link alabilir miyim

Geçen ağustosta 180cm 2745e almışım. Ömürlük bence.

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
airtag al hocam görünmez bir yerine koy, çalınsa da gider bulursun

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,773
İsim
Yavuz
Evet hocam motoru nerede bırakıyorsunuz geceleri zincir hakkını veriyor mu caydırıcılık anlamında
Ben cayardım kalın çünkü. Bide kamera görüyor bir kısmını ondan da olabilir.

Mr.White

80+ Bronze
Arkadaşlar yeni bir scooter aldım rks freccia 150. Tamamen ödeme kolaylığından dolayı bu aleti seçtim 5-6 ay içince racing bir motora geçiş yapacağım.

Kask için 10k civarı ve güvenlik için 10k civarı harcama yapabiliyorum. Aşağıya link bıraktığım ürünler başarılımıdır acaba?

Bütçeleri güzel ayırmışsın ayarında, kilit olarak abus 8077 veya zincir lazımsa armor military alabilirsin ikisini de makine olmadan kesmek imkansıza yakın, ikisini ortalama 5k civarına alabilirsin. (Military'nin u kilidini disk kilidi olarak da kullanabilirsin aynı işlevi görecektir.)

Airtag konumu tam gösteriyor fakat yanından bir iphone geçmesi şartıyla bu yüzden kopukluklar olabiliyor tavsiyem aküyle uğraşmadan, direkt gps cihazı ben bunu kullanıyorum öneririm 1 aya yakın gidiyor şarjı, netgsm'den hat al 40-50tl ye 1gblı tarife var sms de atıyor arıyor da

Ekstra illa airtag olsun diyorsan 1k vermene gerek yok, geçen gün 250ye düşmüştü aynı işlevi görüyor ikisini de gizle ne olur ne olmaz.

Kask için de geri kalan parayla biraz daha eklenip daha kaliteli kasklar alınabilir Ls2 ye 10k vermeyi ben pek mantıklı bulmuyorum, AGV K5S'ler o civarda bulunabiliyor, Ls2 yanında çöp kalır.

Başka takıldığın bir yer olursa seve seve yardımcı olurum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Gjea

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Onguqrd 8016lx modelini kullaniyorum onerebilirim.
bir de abusun disk kilidini al yurtdisindan, miss

Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Metin dal
turuncu motor takip sistemi ve disk kilidi alabilirsiniz hocam

Top Bottom