Motorsiklet çaldırmamak için kilit önerisi

Gjea

80+
Reaksiyon skoru
94
Arkadaşlar yeni bir scooter aldım rks freccia 150. Tamamen ödeme kolaylığından dolayı bu aleti seçtim 5-6 ay içince racing bir motora geçiş yapacağım.

Geceleri sokakta evimin pencere yanına bırakmam gerekiyor scooteri.

Kask için 10k civarı ve güvenlik için 10k civarı harcama yapabiliyorum. Aşağıya link bıraktığım ürünler başarılımıdır acaba?

Bence çalıcak adam her türlü çalar ben olsam eve çıkarır yanında uyurdum şaka yapmıyorum

Ben zintas zincir aldım baya iyi.

Bence çalıcak adam her türlü çalar ben olsam eve çıkarır yanında uyurdum şaka yapmıyorum
Hocam naked bir şey alsam apartman içine sokacaktım ama bu scooter baya kalıplı izin vermezler tek çarem evimin önüne pencere yakınına kitlemek ve üstünü brandayla kapatmak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben zintas zincir aldım baya iyi.
hangi ürünü kullanıyorsunuz link alabilir miyim

Hocam naked bir şey alsam apartman içine sokacaktım ama bu scooter baya kalıplı izin vermezler tek çarem evimin önüne pencere yakınına kitlemek ve üstünü brandayla kapatmak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi ürünü kullanıyorsunuz link alabilir miyim

Geçen ağustosta 180cm 2745e almışım. Ömürlük bence.

airtag al hocam görünmez bir yerine koy, çalınsa da gider bulursun

Evet hocam motoru nerede bırakıyorsunuz geceleri zincir hakkını veriyor mu caydırıcılık anlamında
Ben cayardım kalın çünkü. Bide kamera görüyor bir kısmını ondan da olabilir.

Arkadaşlar yeni bir scooter aldım rks freccia 150. Tamamen ödeme kolaylığından dolayı bu aleti seçtim 5-6 ay içince racing bir motora geçiş yapacağım.

Kask için 10k civarı ve güvenlik için 10k civarı harcama yapabiliyorum. Aşağıya link bıraktığım ürünler başarılımıdır acaba?

Bütçeleri güzel ayırmışsın ayarında, kilit olarak abus 8077 veya zincir lazımsa armor military alabilirsin ikisini de makine olmadan kesmek imkansıza yakın, ikisini ortalama 5k civarına alabilirsin. (Military'nin u kilidini disk kilidi olarak da kullanabilirsin aynı işlevi görecektir.)

Airtag konumu tam gösteriyor fakat yanından bir iphone geçmesi şartıyla bu yüzden kopukluklar olabiliyor tavsiyem aküyle uğraşmadan, direkt gps cihazı ben bunu kullanıyorum öneririm 1 aya yakın gidiyor şarjı, netgsm'den hat al 40-50tl ye 1gblı tarife var sms de atıyor arıyor da

Ekstra illa airtag olsun diyorsan 1k vermene gerek yok, geçen gün 250ye düşmüştü aynı işlevi görüyor ikisini de gizle ne olur ne olmaz.

Kask için de geri kalan parayla biraz daha eklenip daha kaliteli kasklar alınabilir Ls2 ye 10k vermeyi ben pek mantıklı bulmuyorum, AGV K5S'ler o civarda bulunabiliyor, Ls2 yanında çöp kalır.

Başka takıldığın bir yer olursa seve seve yardımcı olurum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Gjea

Onguqrd 8016lx modelini kullaniyorum onerebilirim.
bir de abusun disk kilidini al yurtdisindan, miss

turuncu motor takip sistemi ve disk kilidi alabilirsiniz hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,106
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri