Arama sonuçları: *

1. P

taksitli motorsiklet önerisi

Bajajım var bende memnunum ama bajajı alırken böyle bir kampyayı görmüş olsaydım kesinlikle honda alırdım. Japon abi diye düşünme. Bajaın boş ağırlığı ne kadar? 180 KG, Hondanın ağırlığı ne kadar? 250R mesela 144kg ıslak ağırlığa sahip. Bu aradaki 36 kilogram yakıt, sürüş, hızlanma ve konforunu...
  2. P

taksitli motorsiklet önerisi

Taksit miktarını düşürmek için önden bi 60k vs verebileckesen Honda al derim. Bajajım var ama şu an olsa honda alırdım 12 ay kredi kartı taksitiyle
  3. P

Öneri Hangi motor daha iyi

Xpulse bütçe dışı kalıyor zaten de 125'lik küçük makinelerden alınabilir
  4. P

İkisi de çöp marka bana göre. Alacak olsam Hero markasından bir şey alırdım
  5. P

Şahsen iki markayı da almazdım
  6. P

50cc motor yağı önerisi

O konuda hakkın var :D Xtreme-İ 200 modelini inceledim adamlar resmen kırılsın diye grneaj yapmışlar :D
  7. P

50cc motor yağı önerisi

Ben demiyorum ki fabrikanın kitapçığı diyor :D
  8. P

50cc motor yağı önerisi

Ustanın dediği değil fabrikanın dediğinden şaşmayacaksın. Bazı ustalar fabrikanın dediği doğru deyip ona göre öneriyor onlara can kurban ama burada yazan Mondoil marka SAE 15W/40 kullanmanı öneririm
  9. P

Öneri Çin motoru çekincesi

Çin kozmetiğe önem veriyor. Net bajaj al geç derim zamanında hondanın motor bloklarını yapmıştı
  10. P

Motor Tavsiyesi Verir Misiniz?

Dostum 90k bütçe de ayırsan trafik sigortası + plaka + ruhsat için 8k yakın paran gider muhtemelen. Honda activa alabilirsin ama bütçenin bir tık üstünde.
  11. P

Yardım 125cc motora uzun yol yapılır mı?

Hava soğutmaysa yola çıktığın saat bile önemli
  12. P

TVS Raider 125 benzin damlatıyor.

Cevap saçma. Diğer motorlar fullenmiyor mu? Ya da yakıtın az ama ani fren yaptın ya da gaz açtın o yakıt tekrar en tepeye vurmayacak mı? Hepsini geçtim motorun alt takım ısındıktan sonra damlayan yakıt bir anda alevlenir ve havadaki diğer yakıtı da yakacak tepkimeye girerse depondan direkt...
  13. P

Bende Dominar 250D var o da hintli ama çok şükür kronik bir sorun yaşamadım henüz (2100 km'de). Bence üründe sorun yoktur ama montajı yapan arkadaşın dikkatsiz bir anına denk gelmiş olabilir.
  14. P

Şöyle benzin olduğu için depo içerisinde gaz birikebiliyor ve şamandıra sanki depo taşıyormuş gibi benzini dışarı vermesini sağlayabiliyor. Arada bir motorun benzin kapağını açarak havasını alabilirsin. Aynı zamanda üzerinde sağ sol yaparak şamandıranın da oynamasını sağlamalısın. Fakat durumuna...
  15. P

Depon ne kadar dolu? Ne sıklıkla yakıt katıyorsun + depo kapağını ara ara açıp içerideki gazı almayı dener misin? Motorunun şamandırası ile ilgili olabilir mi?
  16. P

Motorlar hakkında bir sorum olacaktı

Dostum daha vites geçişini yeni yeni öğreniyorsun ve bence bu tekniği deneme. Kontra baya bir deneyim, denge ve yol bilgisi gerektiriyor. Örnek veriyorum süratin fazla ve dönüşü alamayacaksın. Bu durumda sağ tarafa gitmek için sol tarafı ittireceksin. Arka lastiğin sol açıda ön lastiğin sol...
  17. P

125cc motor istiyorum isyanlardayim

Motorunu sürekli neredeyse sınırında zorluyorsun sıvı soğutma mı sorun sence? 250 CC ve üzeri motor değil ki öyle rahat rahat zarar vermeden azami 110-120 km hızla gidesin.
  18. P

130 topspeed de GPS'deki sapma oranı kaç? :D + top speedi 130 olan bir motorda uzun yol sabit 100-110 basman motorun anasını ağlatır bunu da göz önünde bulundurmak lazım
  19. P

Ben dominar kullanıyorum ve güzel motor. İlk motorunsa ve aktif bisiklet vs kullanmıyorsan ağırlığını görmek için bir bayide motoru dene. 180 KG boş ağırlığı var motorun. Debriyajını kullanmayı alıştıktan sonra gerisi çocuk oyuncağı
  20. P

Yamaha Dlight için bütçe çıkmazsa 125k gözüküyor sıfır. RKS ve Arroroyu bende şahsen almazdım. Vitesli neden tercih etmiyorsun?
Top Bottom