40/20 50/20veya 15Mondial 50 wing scooter tarzı motor var arkadaşlar. Motor yağı degisim zamani geldi hangi motor yağı kullanılmalı yazarsanız sevinirim. Kimi arabalar ile ayni olabilir diyor kimi farkli hic motorda bakım yapmadım
mondial almasaydın nese h.oUstanın dediği değil fabrikanın dediğinden şaşmayacaksın.
Bazı ustalar fabrikanın dediği doğru deyip ona göre öneriyor onlara can kurban ama burada yazan
Mondoil marka SAE 15W/40 kullanmanı öneririm
Alıntıyı görüntüle
Ben demiyorum ki fabrikanın kitapçığı diyor40/20 50/20veya 15
Mesaj otomatik birleştirildi:
mondial almasaydın nese h.o
onun için demedim mondial biraz alınası mal üretmiyor boşverBen demiyorum ki fabrikanın kitapçığı diyor
O konuda hakkın varonun için demedim mondial biraz alınası mal üretmiyor boşver
parca yurtdısından geliyor o kadar iyi firma kanka 1 parca bulmak 1 yılımı aldıO konuda hakkın var
Xtreme-İ 200 modelini inceledim adamlar resmen kırılsın diye grneaj yapmışlar
Motor cöp zaten sadece kisa mesafede arabayi calistir isimasini bekle vs hem beni arabayi yoruyor. Bide ortalama 15lt falan yakiyor diye idarelik scooter aldım hocam. Yoksa sürekli kullanacak biri icin eh işte denilirO konuda hakkın var
Xtreme-İ 200 modelini inceledim adamlar resmen kırılsın diye grneaj yapmışlar
Motorun calismasi da 4 zamanli diye biliyorum hatta ozellikle 4T alin diyorlarArabalar 4 zamanlı sen tek zamanlı motor yağı almalısın.Motor servisine gidersen onlarda bulunur.Kalitesine göre fiyat verirler.
Mondial kendi motorunu satiyo yagini satmiyor acayip marka. Düz 15w/40 alacam o zamanUstanın dediği değil fabrikanın dediğinden şaşmayacaksın.
Bazı ustalar fabrikanın dediği doğru deyip ona göre öneriyor onlara can kurban ama burada yazan
Mondoil marka SAE 15W/40 kullanmanı öneririm
Alıntıyı görüntüle