Neler Yeni

50cc motor yağı önerisi

eneskaya6

80+ Silver
Mondial 50 wing scooter tarzı motor var arkadaşlar. Motor yağı degisim zamani geldi hangi motor yağı kullanılmalı yazarsanız sevinirim. Kimi arabalar ile ayni olabilir diyor kimi farkli hic motorda bakım yapmadım

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Arabalar 4 zamanlı sen tek zamanlı motor yağı almalısın.Motor servisine gidersen onlarda bulunur.Kalitesine göre fiyat verirler.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Semih Aydın
Ustanın dediği değil fabrikanın dediğinden şaşmayacaksın.
Bazı ustalar fabrikanın dediği doğru deyip ona göre öneriyor onlara can kurban ama burada yazan
Mondoil marka SAE 15W/40 kullanmanı öneririm

1720556125067.png

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
uğur demirel
Mondial 50 wing scooter tarzı motor var arkadaşlar. Motor yağı degisim zamani geldi hangi motor yağı kullanılmalı yazarsanız sevinirim. Kimi arabalar ile ayni olabilir diyor kimi farkli hic motorda bakım yapmadım
40/20 50/20veya 15
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı ustalar fabrikanın dediği doğru deyip ona göre öneriyor onlara can kurban ama burada yazan

Alıntıyı görüntüle
mondial almasaydın nese h.o

eneskaya6

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O konuda hakkın var :D
Xtreme-İ 200 modelini inceledim adamlar resmen kırılsın diye grneaj yapmışlar :D
Motor cöp zaten sadece kisa mesafede arabayi calistir isimasini bekle vs hem beni arabayi yoruyor. Bide ortalama 15lt falan yakiyor diye idarelik scooter aldım hocam. Yoksa sürekli kullanacak biri icin eh işte denilir

Arabalar 4 zamanlı sen tek zamanlı motor yağı almalısın.Motor servisine gidersen onlarda bulunur.Kalitesine göre fiyat verirler.
Motorun calismasi da 4 zamanli diye biliyorum hatta ozellikle 4T alin diyorlar

Alıntıyı görüntüle
Mondial kendi motorunu satiyo yagini satmiyor acayip marka. Düz 15w/40 alacam o zaman

Top Bottom