Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Elektrikli Arabaların Gelecekte Getireceği Tehlikeler

Sıfır emisyon hiçbir zaman gerçek olmaz hocam. 1.0 ile 1.4 motor arasındaki fark düşündüğünüz kadar fazla değil hocam. Ayrıca turbo konusunda bir bilgim yok. Dediğiniz videoyu izledim bende. Yarı hibrit bir araç o. Sadece kalkışlarda ve ani gaz yüklenmesinde çalışıyor galiba elektrik motoru...
  2. Heath Ledger

Hidrojenle çalışan araç. Tabi şuan bulabilirseniz. Eğer bulamazsanız tam hibrit araçlar bence en mantıklısı
  3. Heath Ledger

Hocam bu dediğiniz malesef olmaz. Bi motorla olacak şey değil bu. Hibrit araçlar ne zaman elektrik motoru ne zaman içten yanmalı motor kullanacağını ECU lar sayesinde seçiyor. Bu yazılımları, o elektrikli motorun bataryası ve elektrikli motorun kendisini içten yanmalı motorlu aracın üstüne monte...
  4. Heath Ledger

O teknolojiler çıkana kadar Hidrojenle çalışan araba teknolojisi çıkar ve ilk mesajda bahsettiğim Elektrikli araçların geçiş dönemi araçlar olduğunu düşünüyorum
  5. Heath Ledger

Laf atmaya başlamıyorsanız bu sohbet nasıl başladı? (: Şuan bir tek Virtual Pitch Competition aklımda diğerlerini arşivden buldukça yazarım
  6. Heath Ledger

Peki Bataryanın çevreye olan sorunları ne olacak?
  7. Heath Ledger

Ben sana şunu diyim kardeşim. Ben Türkiye, Azerbaycan, BAE, Hindistan ve birkaç ülkede daha yarışmalara katıldım. İlk başta meselenin türkiye'de olduğunu düşürdüm. Neden? Çünkü Türkiye'de yapmaya çalıştığım projeler engellendi diye. Sonrasında gittim yurtdışında denedim defalarca şansımı, yine...
  8. Heath Ledger

"Her çalışıp çabalayan başaramaz, Ama başaranlar çalışıp çabalayanlardır" Mesele üniversite okumak mı zannediyorsun kardeşim? Hem sövüyorsunuz her yere üniversite açıldı eğitim diye bir şey kalmadı diye. Hem de üniversite okudum bir şey değişmedi diyorsun. Söyle bana ne yaptın da olmadı? Ne...
  9. Heath Ledger

Bunu hala anlamayan mı var da her konu buraya geliyor. Sorduğum soru bu. Üzücü şeyleri dile getirerek çözüme ulaşamıyoruz. Başkalarına suç atarak da çözüme ulaşamayız. Çalışın çabalayın. Ama başkalarına suç atmayın. Suçlu olsalar bile
  10. Heath Ledger

Böyle düşünüyorsan kesinlikle yurtdışı. Her fırsatta yurtdışına çıkmaya çalışan tiplerden değilim. Buna rağmen diyorum kesinlikle yurtdışı diye 1655670334 Bak sen olayı anlamadın. Adamlar alışmış birkaç aylık maaşa araba almaya. 30 aylık maaş diyince adamlar oha diyor. burdaki fiyatlarla...
  11. Heath Ledger

Hocam dediğiniz bir bakıma doğru, otomotiv makinenin bir alanda yoğunlaşmış bir dalı. Mühendislikle ilgili temel derslerde benzerlikler elbet var ancak her sınıf atladığınızda otomotiv sektörüyle ilgili dersler artıyor. Otomotiv sektörü dediğimiz şey de sadece otomobilleri kapsamıyor. Dediğiniz...
  12. Heath Ledger

Hocam batarya teknolojisi üzerine sadece elektrikli arabalar çıktıktan sonra çalışmalara başlanmadı. Dünya bu konu üzerine çook önceden çalışmalara başladı. Ancak batarya teknolojisi zaten baya gelişti. bu gelişmişliğin üstüne koymak büyük uğraş ister. Bu süreç zannedilen kadar kısa sürmeyecek...
  13. Heath Ledger

Okul içinde MTOK veya normal öğrenci ayrımı yok kesinlikle. Ama makine mühendisliği ile farkları elbet var. Hangisinin iyi olduğu sana kalmış. Hangi bölüme ilgin varsa o daha iyidir. Ayrıca hangi lisedesin kardeşim?
  14. Heath Ledger

Gazideyim hocam. Siz nereden mezunsunuz
  15. Heath Ledger

Sen alışmışsın bizdeki fiyatlara 60.000 Euro fazla gelmiyor sana. Adamlar için 60.000 euro yine fazla. Ayrıca benim yüksek fiyattan kastım aracın sadece satış fiyatı değil. Ve fiyatın sıkıntısı tek başına bir şey değil bence asıl sıkıntı batarya
  16. Heath Ledger

Elektrikli arabalar her ne kadar 0 emisyon nedeniyle gelecekte yaygın olarak kullanılması öngörülse de gelecekte bizleri bekleyen tehditler var. Bu sorunları tek tek ele almak istedim. Sizlerin de bu konu hakkındaki görüşlerini merak ediyorum. 1. Ekonomik Sıkıntılar Elektrikli araçlar...
  17. Heath Ledger

Elektrikli Araçlar

Benzinli otomobiller hiç bir zaman bitmez. Çünkü benzinli otomobil sevdalıları var. Elektrikli otomobillerin de ülkemize gelmesi en az 10 yıl gibi görüyorum. Yaygınlaşması çok zor bizim ülkede
  18. Heath Ledger

Elektrikli Araçlar

Benzin mazot değiş 3-4 sene 50 yıl sonra bile tükenmez
  19. Heath Ledger

Elektrikli Araçlar

5 yıl çok uçuk bir rakam çünkü telefonlar 10.000 ₺ ye kadar fiyata sahipken otomobiller 1.000.000 ₺ fiyat etiketine sahip
  20. Heath Ledger

Elektrikli Araçlar

Yani şu an zaten 0 araba alan kesim belli geri kalan kesim 2. El araba alıyor. Bundan dolayı elektrikli araçların 2. Ele düşmesini beklemek gerek diye düşünüyorum.
Top Bottom