Arama sonuçları: *

1. Akhiore

İnceleme Lenovo R27QE 27"/ IPS / 2K(QHD) / 180Hz / 1ms(GtG) Monitör İncelemesi

Kıyaslaman için iade etiiğimin görselini atayım ben bu işarerli kısım için iade etmistim şimdikindede sol alta hafif var ama gözüm ćok takılmıyor sendekinde bu tarz yok gibi
  2. Akhiore

Var gibi duruyor ama videoda ışık sızması fazla gözuküyor bende var mesela yine ama ćok değil siyahta çok belli olmuyorsa sıkıntı yok bence
  3. Akhiore

Sıkışmış pixel diye biliyorum ben bunu https://pikseltest.com/sikismis-piksel-tamiri/ şunu deneyebilirsin fakat %90 geçirmiyor bana gelen ilk monitördede vardı iade ettim ama benim asıl iade etme sebebim ışık sızmasıydı
  4. Akhiore

Bende hazır konu canlanmışken bir soru sorayım bende son model sayılabilecek dp port kablo ile bağladığım halde 10-bit olarak gözükmüyor 8-bit olarak gözüküyor hdmi ile bağlamadığım için mi kullandığım kablo bu https://www.amazon.com.tr/dp/B07FLC3BRT?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title...
  5. Akhiore

İnceleme 🔥 Aula F75 İnceleme 🔥

Ben yedek almadım ssd aldım vallaha uzun süre bozulmaz gibi bu her şeyi değiştiriliyor zaten yedek alırsam bataryası ölür korkusuyla almadım
  6. Akhiore

Linki var mı zorda değilse kodak x120 var o mu
  7. Akhiore

Temu da başka önerdiğiniz ürün var mı yoksa kuponumu bunun siyahında kullanacağım
  8. Akhiore

Öneri 🎧Razer Barracuda X Ayar tavsiyesi🎧

Elime ulaştı sadece bluetooth ile deneme fırsatım oldu güzeldi bass yüksekti fps oyunlarında iyi olacağına düşünüyorum 2021 e benziyor bi tık daha iyi ve sağlam gibi Bu ayarları daha deneyemedim fakat
  9. Akhiore

İnceleme AJAZZ DKM200 KLAVYE İNCELEMESİ

İnceleme için teşekkürler peki bunun switchler AULA F75 yakınmıdır 2 tane bundan 1 F75 satın aldımda heyecanlı bekleyiş devam ediyor yoksa alakaları yok mu kalite olarak
  10. Akhiore

Evet müzikte biraz öyle onun için reddite fln vardır buyuk ihtimal ayar ben sözlü müzik dinlemediğim ićin bakmadım
  11. Akhiore

Sadece fps oynuyorum diyebilirim (Apex,cs,pubg,) iş yapar çok oynadığın oyunlara özel eq yapabilirsin ben apex e özel yapmıştım çoğunda iş görüyordu. Ben HyperX 1 kere aldım bidaha da almam zaten hyperx iade edip bunu almıştım
  12. Akhiore

2 yıldan fazladır 2021 modelini kullanmaktayım ve oldukça memnunum dünkü indirimde modeli yeniledim umarım o da uzun yıllar götürür kendi kullandığım ayarları sizinle paylaşmak istedim ses konusu kişisel bir mesele ama beğenmeyen olursa eski haline çevirebilir sonuçta yorumlarda 2022 dede güzel...
  13. Akhiore

İnceleme HyperX Cloud Core Wireless İncelemesi

Merhaba kulaklık elime ulaştı valorant ve müzik ile test ettim sesleri çok kısık geldi yani oyuna giriyorum windows ve oyun sesleri fulldü ama duyulmuyordu peace diye program kurdum biraz düzeldi ama kulaklıkta bir sorun olabilirmi yoksa normalmi dts de kurulu mikrofon olarakta arkadaşlarım 50...
Top Bottom