Neler Yeni

İnceleme 🔥 Aula F75 İnceleme 🔥

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
yunus emre
Şu sıralar gümrük ortalama kaç gün?birde araya haftasonu girmesi süreyi uzatır mı

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Biliyorum olayınıda söktünmü nerdeyse bütün tuşlar eline geliyor :D :D zararı yok ama olsun.
yakında 12 katlı pasta gibi klavyeler gelir piyasaya :D
Ben de öyle bir şey olmadı hocam bir tuş sökünce bir tuş geliyor diğerleri oynamıyor bile

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
eyyüb
Siyah olan mı sendeki?
beyaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de öyle bir şey olmadı hocam bir tuş sökünce bir tuş geliyor diğerleri oynamıyor bile
yanlış anlattım söktüm swtichhe tuş beraber geliyor :D nerdeyse hepsinde mevcut.

Şu sıralar gümrük ortalama kaç gün?birde araya haftasonu girmesi süreyi uzatır mı
arassa :D 10 gün kadar bekletebiliyor toplu alıma gidiyor mng hızlı.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
yunus emre
beyaz

yanlış anlattım söktüm swtichhe tuş beraber geliyor :D nerdeyse hepsinde mevcut.

Aras ne yazıkki😔 13 kasımda uçak türkiyeye gelmişti güncelleme olmadı ama müşteri hzinetleri gümrük süreci nedeniyle güncelleme yapamıyoruz dedi. Ne diyorsunuz haftaya gelir mi sizce? 7 kasımda sipariş verdim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,077
İsim
yusuf ecer
beyaz

Kendi keycapsiyle mi oldu bu çünkü bende space hariç bu olay yaşanmadı, 5 pin zaten switchleri çok zor gelmesi tuşların çok oturuyor switchler

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
eyyüb
Aras ne yazıkki😔 13 kasımda uçak türkiyeye gelmişti güncelleme olmadı ama müşteri hzinetleri gümrük süreci nedeniyle güncelleme yapamıyoruz dedi. Ne diyorsunuz haftaya gelir mi sizce? 7 kasımda sipariş verdim
8 günde aldılar benim kargoyu toplama gününe gelirse hızlı denk gelir yoksa zor 2 üründede yaşadım aynı sorunu.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Temu da başka önerdiğiniz ürün var mı yoksa kuponumu bunun siyahında kullanacağım

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
eyyüb
Kendi keycapsiyle mi oldu bu çünkü bende space hariç bu olay yaşanmadı, 5 pin zaten switchleri çok zor gelmesi tuşların çok oturuyor switchler
dün akşam maxı sattım arkadaş geldi keycaps değiştirdik.
benimkileri dün aynı anda taktım max 1 kere çıktı.
aulada demek istedim şu yapı kalitesi hoş baya iyi ama ele tuşla gelmesi biraz esnek yapıdan dolayı zaten sorun teşkil etmiyor biraz dağa iyi yapabilirlermiş :)
sürekli çıkar tak yapan insan için gasket dediğin esnek yapı çabuk yıpranıp dağa kolay çıkar hale gelebilir swticler.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,077
İsim
yusuf ecer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,077
İsim
yusuf ecer

Oguz...

80+ Bronze
dün akşam maxı sattım arkadaş geldi keycaps değiştirdik.
benimkileri dün aynı anda taktım max 1 kere çıktı.
aulada demek istedim şu yapı kalitesi hoş baya iyi ama ele tuşla gelmesi biraz esnek yapıdan dolayı zaten sorun teşkil etmiyor biraz dağa iyi yapabilirlermiş :)
sürekli çıkar tak yapan insan için gasket dediğin esnek yapı çabuk yıpranıp dağa kolay çıkar hale gelebilir swticler.
Bendede space'i sökerken çıkıyor . Alt taraf switch yuvaları sanki biraz daha normalden milimetrik(0.1 0.2 gibi) olarak büyük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,398
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom