Neler Yeni

İnceleme 🔥 Aula F75 İnceleme 🔥

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
yunus emre
Şu sıralar gümrük ortalama kaç gün?birde araya haftasonu girmesi süreyi uzatır mı

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Biliyorum olayınıda söktünmü nerdeyse bütün tuşlar eline geliyor :D :D zararı yok ama olsun.
yakında 12 katlı pasta gibi klavyeler gelir piyasaya :D
Ben de öyle bir şey olmadı hocam bir tuş sökünce bir tuş geliyor diğerleri oynamıyor bile

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
eyyüb
Siyah olan mı sendeki?
beyaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de öyle bir şey olmadı hocam bir tuş sökünce bir tuş geliyor diğerleri oynamıyor bile
yanlış anlattım söktüm swtichhe tuş beraber geliyor :D nerdeyse hepsinde mevcut.

Şu sıralar gümrük ortalama kaç gün?birde araya haftasonu girmesi süreyi uzatır mı
arassa :D 10 gün kadar bekletebiliyor toplu alıma gidiyor mng hızlı.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
yunus emre
beyaz

yanlış anlattım söktüm swtichhe tuş beraber geliyor :D nerdeyse hepsinde mevcut.

Aras ne yazıkki😔 13 kasımda uçak türkiyeye gelmişti güncelleme olmadı ama müşteri hzinetleri gümrük süreci nedeniyle güncelleme yapamıyoruz dedi. Ne diyorsunuz haftaya gelir mi sizce? 7 kasımda sipariş verdim

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,818
İsim
yusuf ecer
beyaz

Kendi keycapsiyle mi oldu bu çünkü bende space hariç bu olay yaşanmadı, 5 pin zaten switchleri çok zor gelmesi tuşların çok oturuyor switchler

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
eyyüb
Aras ne yazıkki😔 13 kasımda uçak türkiyeye gelmişti güncelleme olmadı ama müşteri hzinetleri gümrük süreci nedeniyle güncelleme yapamıyoruz dedi. Ne diyorsunuz haftaya gelir mi sizce? 7 kasımda sipariş verdim
8 günde aldılar benim kargoyu toplama gününe gelirse hızlı denk gelir yoksa zor 2 üründede yaşadım aynı sorunu.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Temu da başka önerdiğiniz ürün var mı yoksa kuponumu bunun siyahında kullanacağım

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
eyyüb
Kendi keycapsiyle mi oldu bu çünkü bende space hariç bu olay yaşanmadı, 5 pin zaten switchleri çok zor gelmesi tuşların çok oturuyor switchler
dün akşam maxı sattım arkadaş geldi keycaps değiştirdik.
benimkileri dün aynı anda taktım max 1 kere çıktı.
aulada demek istedim şu yapı kalitesi hoş baya iyi ama ele tuşla gelmesi biraz esnek yapıdan dolayı zaten sorun teşkil etmiyor biraz dağa iyi yapabilirlermiş :)
sürekli çıkar tak yapan insan için gasket dediğin esnek yapı çabuk yıpranıp dağa kolay çıkar hale gelebilir swticler.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,818
İsim
yusuf ecer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,818
İsim
yusuf ecer

Oguz...

80+ Bronze
dün akşam maxı sattım arkadaş geldi keycaps değiştirdik.
benimkileri dün aynı anda taktım max 1 kere çıktı.
aulada demek istedim şu yapı kalitesi hoş baya iyi ama ele tuşla gelmesi biraz esnek yapıdan dolayı zaten sorun teşkil etmiyor biraz dağa iyi yapabilirlermiş :)
sürekli çıkar tak yapan insan için gasket dediğin esnek yapı çabuk yıpranıp dağa kolay çıkar hale gelebilir swticler.
Bendede space'i sökerken çıkıyor . Alt taraf switch yuvaları sanki biraz daha normalden milimetrik(0.1 0.2 gibi) olarak büyük

Top Bottom