İnceleme 🔥 Aula F75 İnceleme 🔥

Şu sıralar gümrük ortalama kaç gün?birde araya haftasonu girmesi süreyi uzatır mı

Biliyorum olayınıda söktünmü nerdeyse bütün tuşlar eline geliyor :D :D zararı yok ama olsun.
yakında 12 katlı pasta gibi klavyeler gelir piyasaya :D
Ben de öyle bir şey olmadı hocam bir tuş sökünce bir tuş geliyor diğerleri oynamıyor bile

Siyah olan mı sendeki?
beyaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de öyle bir şey olmadı hocam bir tuş sökünce bir tuş geliyor diğerleri oynamıyor bile
yanlış anlattım söktüm swtichhe tuş beraber geliyor :D nerdeyse hepsinde mevcut.

Şu sıralar gümrük ortalama kaç gün?birde araya haftasonu girmesi süreyi uzatır mı
arassa :D 10 gün kadar bekletebiliyor toplu alıma gidiyor mng hızlı.

beyaz

yanlış anlattım söktüm swtichhe tuş beraber geliyor :D nerdeyse hepsinde mevcut.

Aras ne yazıkki😔 13 kasımda uçak türkiyeye gelmişti güncelleme olmadı ama müşteri hzinetleri gümrük süreci nedeniyle güncelleme yapamıyoruz dedi. Ne diyorsunuz haftaya gelir mi sizce? 7 kasımda sipariş verdim

beyaz

Kendi keycapsiyle mi oldu bu çünkü bende space hariç bu olay yaşanmadı, 5 pin zaten switchleri çok zor gelmesi tuşların çok oturuyor switchler

Aras ne yazıkki😔 13 kasımda uçak türkiyeye gelmişti güncelleme olmadı ama müşteri hzinetleri gümrük süreci nedeniyle güncelleme yapamıyoruz dedi. Ne diyorsunuz haftaya gelir mi sizce? 7 kasımda sipariş verdim
8 günde aldılar benim kargoyu toplama gününe gelirse hızlı denk gelir yoksa zor 2 üründede yaşadım aynı sorunu.

Temu da başka önerdiğiniz ürün var mı yoksa kuponumu bunun siyahında kullanacağım

Kendi keycapsiyle mi oldu bu çünkü bende space hariç bu olay yaşanmadı, 5 pin zaten switchleri çok zor gelmesi tuşların çok oturuyor switchler
dün akşam maxı sattım arkadaş geldi keycaps değiştirdik.
benimkileri dün aynı anda taktım max 1 kere çıktı.
aulada demek istedim şu yapı kalitesi hoş baya iyi ama ele tuşla gelmesi biraz esnek yapıdan dolayı zaten sorun teşkil etmiyor biraz dağa iyi yapabilirlermiş :)
sürekli çıkar tak yapan insan için gasket dediğin esnek yapı çabuk yıpranıp dağa kolay çıkar hale gelebilir swticler.

dün akşam maxı sattım arkadaş geldi keycaps değiştirdik.
benimkileri dün aynı anda taktım max 1 kere çıktı.
aulada demek istedim şu yapı kalitesi hoş baya iyi ama ele tuşla gelmesi biraz esnek yapıdan dolayı zaten sorun teşkil etmiyor biraz dağa iyi yapabilirlermiş :)
sürekli çıkar tak yapan insan için gasket dediğin esnek yapı çabuk yıpranıp dağa kolay çıkar hale gelebilir swticler.
Bendede space'i sökerken çıkıyor . Alt taraf switch yuvaları sanki biraz daha normalden milimetrik(0.1 0.2 gibi) olarak büyük

arkadaslar almayın kotu klavye ( almayın da bi yedek daha alıyım )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,169
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri