Emre_Arslan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 434
Şu sıralar gümrük ortalama kaç gün?birde araya haftasonu girmesi süreyi uzatır mı
Ben de öyle bir şey olmadı hocam bir tuş sökünce bir tuş geliyor diğerleri oynamıyor bileBiliyorum olayınıda söktünmü nerdeyse bütün tuşlar eline geliyor![]()
zararı yok ama olsun.
yakında 12 katlı pasta gibi klavyeler gelir piyasaya![]()
beyazSiyah olan mı sendeki?
yanlış anlattım söktüm swtichhe tuş beraber geliyorBen de öyle bir şey olmadı hocam bir tuş sökünce bir tuş geliyor diğerleri oynamıyor bile
arassaŞu sıralar gümrük ortalama kaç gün?birde araya haftasonu girmesi süreyi uzatır mı
Aras ne yazıkkibeyaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yanlış anlattım söktüm swtichhe tuş beraber geliyornerdeyse hepsinde mevcut.
arassa10 gün kadar bekletebiliyor toplu alıma gidiyor mng hızlı.
Kendi keycapsiyle mi oldu bu çünkü bende space hariç bu olay yaşanmadı, 5 pin zaten switchleri çok zor gelmesi tuşların çok oturuyor switchlerbeyaz
yanlış anlattım söktüm swtichhe tuş beraber geliyornerdeyse hepsinde mevcut.
arassa10 gün kadar bekletebiliyor toplu alıma gidiyor mng hızlı.
8 günde aldılar benim kargoyu toplama gününe gelirse hızlı denk gelir yoksa zor 2 üründede yaşadım aynı sorunu.Aras ne yazıkki13 kasımda uçak türkiyeye gelmişti güncelleme olmadı ama müşteri hzinetleri gümrük süreci nedeniyle güncelleme yapamıyoruz dedi. Ne diyorsunuz haftaya gelir mi sizce? 7 kasımda sipariş verdim
dün akşam maxı sattım arkadaş geldi keycaps değiştirdik.Kendi keycapsiyle mi oldu bu çünkü bende space hariç bu olay yaşanmadı, 5 pin zaten switchleri çok zor gelmesi tuşların çok oturuyor switchler
Linki var mı zorda değilse kodak x120 var o muSsd var
Bendede space'i sökerken çıkıyor . Alt taraf switch yuvaları sanki biraz daha normalden milimetrik(0.1 0.2 gibi) olarak büyükdün akşam maxı sattım arkadaş geldi keycaps değiştirdik.
benimkileri dün aynı anda taktım max 1 kere çıktı.
aulada demek istedim şu yapı kalitesi hoş baya iyi ama ele tuşla gelmesi biraz esnek yapıdan dolayı zaten sorun teşkil etmiyor biraz dağa iyi yapabilirlermiş
sürekli çıkar tak yapan insan için gasket dediğin esnek yapı çabuk yıpranıp dağa kolay çıkar hale gelebilir swticler.