Neler Yeni

İnceleme 🔥 Aula F75 İnceleme 🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,826
İsim
yusuf ecer

TheHub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
yusuf

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hmm trendyolda 3 gün falanda geliyo yurt dışından olunca bu gün normal demi
evet hızlı bile bence 7 gün yurt dışına göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler bu arada bi tane tuş buldum https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1731592218914_8i9rm189b0&refer_page_sn=10037 bu tuş aula f75 te çalışır dimi takılabilir yani tüm switchlere?
evet olması lazım

Tekrardan çok sağolun uzun uzun yazdıp uğraştınız mousem,kulaklığım,siyah laptop siyaha yakin bi lacivert gibi bi rengi var, beyaz klavye güzel olurmu sizce?
onu da ilk mesajda yazmıştım aslında :) alıntı : ''Son olarak benim setup da siyah ama beyaz klavye aldım daha karakteristik duruyor ve hiç sırıtmadı ben gayet memnunum sen içine sineni al''

TheHub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
yusuf
evet hızlı bile bence 7 gün yurt dışına göre

evet olması lazım

onu da ilk mesajda yazmıştım aslında :) alıntı : ''Son olarak benim setup da siyah ama beyaz klavye aldım daha karakteristik duruyor ve hiç sırıtmadı ben gayet memnunum sen içine sineni al''
tamadır hocam banada garip durur gibi geldi ama biraz daha düşününce güzel durur ya olmadı iade ederim beklerim sorun yok.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
umut
Bunu mu alsam ikinci bir aula mı bilemedim 😅
Hocam bence aula ilanı kaldırılana kadar her fiyat aula üzerinden hesaplanmalı. Keycaps yerine 1 aula daha, switch yerine 1 aula daha , klavye boyamak yerine 1 aula daha, bilek desteği yerine 1 aula daha, pcb sünger gibi şeyler yerine 1 aula daha alınabilir. Benim de şu an 1 tane daha alasım geldi. Aula yani :D bu klavye 2500 civarı fiyatlarda bile alınması çok f p bir klavye olduğu söyleniyordu. Şu an 920 tl :D

@freygasm hocam bu arada aulanın keycapsleri çok iyiymiş ajazza göre. Aradaki farkı görmek için space tuşlarını değiştim aşırı ses fark ettiriyormuş. Sanırım sırf bu yüzden 1 tane daha aula alıp ajazza takacağım

Son düzenleme:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,826
İsim
yusuf ecer
Sipariş verdikten sonra mı yoksa kargolandıktan sonra mı yani sipariş verdiğiniz an kargolanma işlemi başlıyor mu
Siparişi 4 kasım 02.30da falan verdim 11kasımda geldi.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
@freygasm gene ben geldım :) şuan ses tekeri rtgbyi kontrol edıyor duzeltebılımıyız bunu

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,826
İsim
yusuf ecer

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Top Bottom