hmm trendyolda 3 gün falanda geliyo yurt dışından olunca bu gün normal demi
evet hızlı bile bence 7 gün yurt dışına görehmm trendyolda 3 gün falanda geliyo yurt dışından olunca bu gün normal demi
evet olması lazımbeyler bu arada bi tane tuş buldum https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1731592218914_8i9rm189b0&refer_page_sn=10037 bu tuş aula f75 te çalışır dimi takılabilir yani tüm switchlere?
onu da ilk mesajda yazmıştım aslında alıntı : ''Son olarak benim setup da siyah ama beyaz klavye aldım daha karakteristik duruyor ve hiç sırıtmadı ben gayet memnunum sen içine sineni al''Tekrardan çok sağolun uzun uzun yazdıp uğraştınız mousem,kulaklığım,siyah laptop siyaha yakin bi lacivert gibi bi rengi var, beyaz klavye güzel olurmu sizce?
tamadır hocam banada garip durur gibi geldi ama biraz daha düşününce güzel durur ya olmadı iade ederim beklerim sorun yok.evet hızlı bile bence 7 gün yurt dışına göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu da ilk mesajda yazmıştım aslında alıntı : ''Son olarak benim setup da siyah ama beyaz klavye aldım daha karakteristik duruyor ve hiç sırıtmadı ben gayet memnunum sen içine sineni al''
11 gün oldu hâlâ gümrükte
benim de11 gün oldu hâlâ gümrükte
Hocam bence aula ilanı kaldırılana kadar her fiyat aula üzerinden hesaplanmalı. Keycaps yerine 1 aula daha, switch yerine 1 aula daha , klavye boyamak yerine 1 aula daha, bilek desteği yerine 1 aula daha, pcb sünger gibi şeyler yerine 1 aula daha alınabilir. Benim de şu an 1 tane daha alasım geldi. Aula yani bu klavye 2500 civarı fiyatlarda bile alınması çok f p bir klavye olduğu söyleniyordu. Şu an 920 tlBunu mu alsam ikinci bir aula mı bilemedim
Sipariş verdikten sonra mı yoksa kargolandıktan sonra mı yani sipariş verdiğiniz an kargolanma işlemi başlıyor mu
düzelltım sağolBasılı tut tekere düzelir.