Neler Yeni

İnceleme 🔥 Aula F75 İnceleme 🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,374
İsim
yusuf ecer
Selam elinize sağlık güzel inceleme olmuş ben klavye işinden anlamam ilk defa klavye alacam hep laptop kullandım en güzle switchler blue en seslisi red falan var bunda ne vardır acaba fps oyuncusuyum benim işimi görürmü northfacing led - bi durum demişsiniz bu nedir ışık sanırım gayet güzel gözüküyor ışıklar. bide siyah neden daha pahalı ne fark var temuda 3 tane var farkları nedir setupum full siyah siyah almayı düşünüyorum o yüzden ama beyaz çok güzel ya.
Kendi ürettiği switchler var, oyunda üzmez

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,374
İsim
yusuf ecer

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Selim
CTRL ALT Q ile yapılıyor da neden herkes sordu anlamadım normalde nasıl yapıyordunuz ben de tam boydan geçtim ben normalde de böyle yapıyordum ? Ben de artı işaretini yapamadım ama
düz alt q yapıyorduk

rh4nE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
erhan nalbantoğlu
uygulamaya gerek var mı peki işe yarar mı

mOre0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Çağdaş Akçay
CTRL ALT Q ile yapılıyor da neden herkes sordu anlamadım normalde nasıl yapıyordunuz ben de tam boydan geçtim ben normalde de böyle yapıyordum ? Ben de artı işaretini yapamadım ama
altgr + q

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Salih
sağdaki alt tuşuna basıp q ya basıyordum

TheHub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
yusuf
Blue switch ve red switch dışında 100'lerce switch var piyasada (belki binlerce). Blue switch sesi güzel falan değil ben de ilk başlarda blue switch sesi güzel sanıyordum ama kesinlikle blue switch çok rahatsız edici ve gürültülü bir sese sahip. Red switch de blue'nin daha sessiz hali ama en sessiz switch değil yine sesli sayılır bence. Blue ve red switch "Clicky Switch" kategorisinde ve bu switchler genelde '' oyuncu " klavylerinde kullanılıyor ama bu iyi demek değil. Konudaki klavyenin switchleri linear switch kategorisinde ve ses kategorisi olarak "creamy" diye geçiyor. Bence asıl en güzel sesi olanlar linear switchler. Konudaki klavyenin switchleri Leobog Reaper Switch. Çok kaliteli ve sesi çok güzel switchler. Gürültülü değil ama aşırı sessiz de değil bence tam olması gereken düzeyde. Siyah ve beyaz arasında 15 TL falan fark var ama kalite farkı yok endişelenme. Siyahın switchleri farklı ama sesleri çok yakın ve kaliteleri aynı düzeyde beyazla. Yani görünümünü beğendiğini al.

North facing led ise switchin üstünde ışık olması anlamına geliyor. görselde ki gibi birisinin ışığı alta bakıyor diğerininki üstte. Üstte olan north facing. Çok bir eksisi yok sadece bazı switch ve keycapslar RGB'yi kapatıyor bu yüzden bazı kişiler pek sevmiyor.
North-Facing Switches vs South-Facing Switches - Keyboardable

Son olarak benim setup da siyah ama beyaz klavye aldım daha karakteristik duruyor ve hiç sırıtmadı ben gayet memnunum sen içine sineni al
Evet blue switch gereksiz sesli bildiğin bazı hapörlerler varya tızdan ibaret aynısı ondan o ses nası geliyo anlaşılmaz red switch hemen tıklandığı gibi veriyi yolluyomuş siyaf aula f75 te 15 tl nin yanında sanırım ilerde modlamak istersek switch değişebilirmişiz siyahın sesi pek hoşuma gitmedi açıkçası fark yok ama şimdi aralarında en iyisi hangisi siyah olanmı teşekkürler

mOre0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Çağdaş Akçay
bende az önce beyazını aldım klavyenin birazdan arkadasıma da siyahını alacagız hadi hayırlısı bakalım inceleme icin teşekkürler hocam

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet blue switch gereksiz sesli bildiğin bazı hapörlerler varya tızdan ibaret aynısı ondan o ses nası geliyo anlaşılmaz red switch hemen tıklandığı gibi veriyi yolluyomuş siyaf aula f75 te 15 tl nin yanında sanırım ilerde modlamak istersek switch değişebilirmişiz siyahın sesi pek hoşuma gitmedi açıkçası fark yok ama şimdi aralarında en iyisi hangisi siyah olanmı teşekkürler
Siyah aula F75'ten beri cümleni anlamadım tam olarak virgül falan koyup bir daha yazar mısın

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,259
İsim
eyyüb
Siyah olanın switcmi iyi yoksa beyazinmi siyah iyise sokup beyaz klavye ye takicam kağıt bant çekmeye gerek varmı borda.
IMG_20241114_120511.jpg
IMG_20241114_120417.jpg

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Siyah olanın switcmi iyi yoksa beyazinmi siyah iyise sokup beyaz klavye ye takicam kağıt bant çekmeye gerek varmı borda.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
KALİTE OLARAK AYNILAR SADECE SES FARKI VAR
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Senin setup çok güzel duruyor he Aula tam oturmuş 😍
Bilek desteğinin linki var mı

Top Bottom