Neler Yeni

İnceleme 🔥 Aula F75 İnceleme 🔥

Oguz...

80+ Bronze
Hocam o zaman 1 tane daha aula alıyorum. Bu aulanın switchleri sanırım 820 max olana takıcam. Normalde ajazzı boyamayı ve keycaps değişmeyi düşünüyordum ama ikisi işin içine girince 2 aula fiyatı yapıyor. Sanırım aula stokları bitene kadar tüm fiyat algısı aula üzerinden olacak. :D hocam sizce ajazza reaper mi takılır yoksa graywood v3 mü ?

hocam benim mngde şöyle bir sıkıntılı süreç oldu. Yanlış anlamadıysam kargo Türkiye'ye ulaşmadan uçakta gümrüğe girdi daha sonrasında bi tur daha girip en sonunda gümrükçü abiler paketi tekrar teslim aldı.
Sistemsel hata yanlış girmişler kargo durumunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Key remap ne hocam bilgim yok da o kadar?
Tuş atama yapılıyor ya ondan bahsediyor büyük ihtimal

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
Key remap ne hocam bilgim yok da o kadar?
Tuşları değiştirme, kullanmadığın tuşlara başka tuş atıyorsun.

Hocam o zaman 1 tane daha aula alıyorum. Bu aulanın switchleri sanırım 820 max olana takıcam. Normalde ajazzı boyamayı ve keycaps değişmeyi düşünüyordum ama ikisi işin içine girince 2 aula fiyatı yapıyor. Sanırım aula stokları bitene kadar tüm fiyat algısı aula üzerinden olacak. :D hocam sizce ajazza reaper mi takılır yoksa graywood v3 mü ?

hocam benim mngde şöyle bir sıkıntılı süreç oldu. Yanlış anlamadıysam kargo Türkiye'ye ulaşmadan uçakta gümrüğe girdi daha sonrasında bi tur daha girip en sonunda gümrükçü abiler paketi tekrar teslim aldı.
İki switch de sırıtmaz.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam ctrl tuşu hotswap değil mi zorluyorum çıkmıyor

tamam oluyormuş sorun yok hocam :D kırıcam diye korktum ilk mekanik klavyem de

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Emir
Klavye az önce geldi.Akko klavye ile arasında ki ses farkı epey var.Gerek ses yalıtımı gerek lubedli gelmesi aulanın sesini çok güzel yapmışlar.Ek olarak klavye akkonun yanında tabiri caiz ise babası gibi duruyor.Arada ciddi ağırlık/boyut farkı var.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
hocam ctrl tuşu hotswap değil mi zorluyorum çıkmıyor

tamam oluyormuş sorun yok hocam :D kırıcam diye korktum ilk mekanik klavyem de
Eline sağlık :D
Klavye az önce geldi.Akko klavye ile arasında ki ses farkı epey var.Gerek ses yalıtımı gerek lubedli gelmesi aulanın sesini çok güzel yapmışlar.Ek olarak klavye akkonun yanında tabiri caiz ise babası gibi duruyor.Arada ciddi ağırlık/boyut farkı var.
Hayırlı olsun, kasa cidden çok ağır hissettiriyo.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eline sağlık :D

Hayırlı olsun, kasa cidden çok ağır hissettiriyo.
ağır olması iyi bir şey değil mi? bu arada yazmak çok zevkli hayatımda kullandığım ilk mekanik klavye düşün kaç çağ atladım :) sadece biraz alışmam lazım hem %75 olmasına hem de hassasiyetine

Kardeşime de 4'lü klavye anahtarlık almıştım yanında blue switch çıktı manyak gürültülü aşırı sinir bozucu habire basıyor almayın aldırtmayın :kekw: diyorum benimki mi daha güzel senin ki mi 'benimkinin sesi daha güzel ' diyor delircem jadnfskjfnlakjsf

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
ağır olması iyi bir şey değil mi? bu arada yazmak çok zevkli hayatımda kullandığım ilk mekanik klavye düşün kaç çağ atladım :) sadece biraz alışmam lazım hem %75 olmasına hem de hassasiyetine
Evet iyi bi şey, daha sağlam hissettiriyo. İlk mekanik klavyen ise başka klavye tatmin etmez seni. Diğer hazır modelleri bi deneseydin keşke, devasa fark oluyor :D

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet iyi bi şey, daha sağlam hissettiriyo. İlk mekanik klavyen ise başka klavye tatmin etmez seni. Diğer hazır modelleri bi deneseydin keşke, devasa fark oluyor :D
çevremdeki bazı kişilerinkileri kullandım ama hiçbiri linear switch değildi red veya blue çoğu bir de çok kısa kullandım ama bunun ağırlığı kalitesi çok belli oluyor. Keycapsleri falan hissiyatı çok belli fark olduğu. Şimdi yeni klavye almak istesem bunun üstünde ki klavyelere para yetmez benim klavye serüvenim bu klavyeyle başlayıp bu klavyeyle bitecek gibi :kekw:

Aurelia

80+ Bronze
beyaz sipariş ettim 695tl ye. Haftaya siyah alıcam sorunsuz gelirse

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
beyaz sipariş ettim 695tl ye. Haftaya siyah alıcam sorunsuz gelirse
haftaya kalmayabilir ama baya iyi bence sipariş et şimdiden ben şuan beyazdan yazıyorum yazdıkça yazasım geliyor sırf zevkli diye cümleyi uzatıyorum boş boş şeyler yazıyorum belki farketmişsindir şuana kadar :D ( daha fazla yazacak bir şey bulamadım :D )

@freygasm Hocam elinize emeğinize sağlık güzel inceleme olmuş. Bende de beyazından var ve 1 haftadır kullanmaktayım. En ufak problem ile karşılaşmadım. Kablolu veya 2.4 ile oyunlarda en ufak gecikme yaşamadım. Ama hz test yaptırdığımda (google üzerinden herhangi bir siteden) 250-300 hz geçtiğini görmedim :) Bu benim için problem değil. Yazılımını ilk ayarları yapmak için kurdum sonra sildim. Debounce 1 de şu an. Asla çift tıklama yapmıyor. Bu konuda düşünceleriniz nedir acaba? Hz 1000 olarak görebilmemiz için ekstra bir şey yapmak mı gerekiyor?

Son düzenleme:

Aurelia

80+ Bronze
haftaya kalmayabilir ama baya iyi bence sipariş et şimdiden ben şuan beyazdan yazıyorum yazdıkça yazasım geliyor sırf zevkli diye cümleyi uzatıyorum boş boş şeyler yazıyorum belki farketmişsindir şuana kadar :D ( daha fazla yazacak bir şey bulamadım :D )
Vize haftamda param bulunsun diye almıyorum asfhsahf. Uzun süredir stokta bu klavye o yüzden haftaya kadar duracağını düşünüyorum. Benim setup simsiyah siyahıda çekicem işte kalırsa. Bluetooth özelliği vardı dimi bu klavyede? Tablete falan bağlayabiliyorumdur umarım

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Vize haftamda param bulunsun diye almıyorum asfhsahf. Uzun süredir stokta bu klavye o yüzden haftaya kadar duracağını düşünüyorum. Benim setup simsiyah siyahıda çekicem işte kalırsa. Bluetooth özelliği vardı dimi bu klavyede? Tablete falan bağlayabiliyorumdur umarım
evet telefona bilgisayara bağlanıyor. bilgisayar için 2.4GHz dongle var telefona da bt ile bağlanıyor denedim. Kablosuda çıkıyor ama ben çirkin buldum kabloyu onun dışında çok iyi bağlantılar. benim setup da full siyah ama beyaz aldım daha karakteristik duruyor. Birazdan siyah da sipariş edeceğim hangisini beğenirsem diğerini satıcam

Top Bottom