uygulamadan sleep kısmını kapattım ama aynı şekilde devam ediyorDriverında slepp modu kapat. Bluetooth için bt moduna al 1 mavi yanmaya başladığında fn+1 basılı tut 3 5 sn öyle aray btde @İncinmişsin dedi
bluetooth a bağladım da bluetooth seçeneklerı olaram bi 3 kb bi 5 kb seçeneği çıktı hangisiyle bağlamam gerekDriverında slepp modu kapat. Bluetooth için bt moduna al 1 mavi yanmaya başladığında fn+1 basılı tut 3 5 sn öyle aray btde @İncinmişsin dedi
valla öyle bugun geldi durup dururken alakasızca tuslara basıyorum hissiyatı yaşayayım diyeEfsane bir klavye, bu fiyata bedava.
Hala satılıyor neden kendiniz almıyorsunuz kiAldıği fiyattan siyah yollayacak var mı![]()
Hahaha, aynı şey bana da olmuştu.valla öyle bugun geldi durup dururken alakasızca tuslara basıyorum hissiyatı yaşayayım diye![]()
Bir tık sıkıntı yaşıyorum Çin alışverişlerimde. O yüzden.Hala satılıyor neden kendiniz almıyorsunuz ki
Aileden birinin tc üstünden alabilirdiniz aslındaBir tık sıkıntı yaşıyorum Çin alışverişlerimde. O yüzden.
O anlamda değil Temu ile alakalı sıkıntım yokAileden birinin tc üstünden alabilirdiniz aslında