Arama sonuçları: *

1. Arsek

İnceleme F/p Ucuz monitör kolu incelemesi

tabikide önerim aliexpresten kuponlarla rgb led almanız ben masamdaki ledleri toplamda kargo fln beraber 30 tl ye almıştım 5m led . sonra bunu kasamın rgb girişine bağladım böylece ekranda ne renk varsa o renkte ışık veriyor ( bir nevi phılps amblight light gibi) bu arada led çinden 1h da gelmişti
  2. Arsek

İnceleme ASUS ROG STRIX B550-F GAMING AM4

rx6600 mü kullanıyorsunuz
  3. Arsek

bu şekilde yatay takarsanız yine fizik gereği 😅 düz konumdada taşır burdada her vida yerinden destekli bir şekilde ağırlığı azaltarak taşıyor
  4. Arsek

eğer dümdüz bir şekilde kullanmıyacaksanız benim 2. fotograftaki şekilde kullanırsaniz her monitörü (fizik gereği taşır çünkü orda 5 tane yerden destek alıyor)
  5. Arsek

masaya sabitlemek içinse bu güzel gibi duruyor https://www.n11.com/urun/masa-ustu-monitor-aski-aparati-10-27-inc-aski-3180833?magaza=izmirnecip
  6. Arsek

aynen kıpırdamaz hareketli bir monitör kolunu masaya takman zor yani ağırlık merkezi tamamen tek bir nokatada 2x bir şekilde toplanıyor ve masalar genelde suntadan (sıkıştırlımıs talas) tan yapılıyor bunlar hiç taşımaz
  7. Arsek

aslında düz hareketsiz bir duvar askı aparatıyla takabilirsiniz
  8. Arsek

öncellikle teşekkür ederim tahtaya takarsın akıllı vida fln alıp ama taşıyamaz masa parçalanır hemen ama masanın arkasında duvar varsa uzun bir vidayla duvarıda delerek takabilirsiniz anlatabilmişimdir umarım 😅
  9. Arsek

---Özellikleri--- + DUVAR İLE TELEVİZYON ARASI MESAFE MAX: 40 CM. + MİNİMUM KAPALI KONUMDA İKEN :8 CM. + Aparatın vida aralığı ölçüleri maximum 10x10cm , minimum 7,5x7,5cm. + MAXİMUM 20 KG TAŞIR. + Uyumlu boyutlar 17/19/22/24/27/28 İnç. ---Kutu içeriği--- + 1 ADET ASKI APARAT. + 1 ADET...
  10. Arsek

İnceleme Aylık 100TL'ye 100mbps İnternet Hizmeti Veren Comnet ISS İnceleme

sornada gelsinler comnet iğrenç bişeydir öldürsen almam fln filan herkes boş yapıyor adamın adsl altyapısı var ne bekliyor acaba ! ? 1674831624 ziraat garanti vs. bu banka uygulamalrında sonradan taksitlendirme yapabiliyorsun diye biliyorum yani bankan yapıyor
  11. Arsek

İnceleme (5ay sonraki yorumlarım) Türknet İnceleme: Kurulum süreci hız testi vs.

gördüğün gibi 110 alıyorum ben 10 u bulamıyanda var =)
  12. Arsek

İnceleme (5ay sonraki yorumlarım) Türknet İnceleme: Kurulum süreci hız testi vs.

anlamadım türknettemi bu fiyatları ödüyordunuz
  13. Arsek

İnceleme Razer Viper Mini Detaylı incelemesi!

G102 mi yoksa viper minimi bide benimed el ölçülerim 18cm e 9cm sıkıntı yaşarmıyım küçük gelir falan diyorlar
  14. Arsek

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

ya ** tek banamı çıkmamış 10 kere yaptım hepsinde bişe çıkmadı ** şansımı )=)
Top Bottom