Neler Yeni

İnceleme F/p Ucuz monitör kolu incelemesi

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

louis bloom

80+ Silver

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Buna monitor emanet edilir mi
eğer dümdüz bir şekilde kullanmıyacaksanız benim 2. fotograftaki şekilde kullanırsaniz her monitörü (fizik gereği taşır çünkü orda 5 tane yerden destek alıyor)

Can...

80+ Platinum

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek

louis bloom

80+ Silver
bu şekilde yatay takarsanız yine fizik gereği 😅 düz konumdada taşır burdada her vida yerinden destekli bir şekilde ağırlığı azaltarak taşıyor
hocam ben bir sorun yasamadim hala uzun suredir kullanan biri olarak ana monitoum masada duruyor 2. ekran bu aparatta attigim sekilde bagli ne egilme oldu ne baska bir sey bi de duvarada saglam takmaya calistim aparati

dextermr

80+
ürün fp görünüyor önerebileceginiz rgb led var mı

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
ürün fp görünüyor önerebileceginiz rgb led var mı
tabikide önerim aliexpresten kuponlarla rgb led almanız ben masamdaki ledleri toplamda kargo fln beraber 30 tl ye almıştım 5m led . sonra bunu kasamın rgb girişine bağladım böylece ekranda ne renk varsa o renkte ışık veriyor ( bir nevi phılps amblight light gibi)

bu arada led çinden 1h da gelmişti

Top Bottom