Arama sonuçları: *

1. BatuhanKLC

İnceleme i5 13600KF - RTX 4070 sistem 1080P performansı

Güle güle kullan , güzel referans olmuş sistem toplamak isteyenler için. Sistemin de gayet iyi. Keyifli forumlar.
  2. BatuhanKLC

İnceleme G870 Hariç Excalibur Neden KESİNLİKLE Alınmaz? G900'üm Nasıl Yandı?

Eyvallah ben bir inceleme başlığı açacağım müsait olunca , üst seviyeye ama gerçekten üst seviyeye çıkmadıkça laptop çok mantıklı değil oyun tarafında , 80 90 k verirsin o başka , İnsanlar en tepe seviye ALIENWARE lere bile sıvı macun uyguluyorlar orası da ayrı bir durum
  3. BatuhanKLC

İyi kasa ve güzel soğutma ile şu an güncel Intel işlemciler Amd den daha soğuk çalışıyor aslında , bu laptopsal bir durum malesef
  4. BatuhanKLC

GPU buz gibi , 140w da olsa en ufak sorun olcağını sanmıyorum , sorun işlemci sıcaklığı , 1 saatlik furmarkın sonunda gpu 83 derece, Yakında bir de DELL gelecek bakalım
  5. BatuhanKLC

Ben modArt'ın incelemesinden sorna gönül rahatlığıyla öneriyordum ama durum farklıymış video da da gönül rahatlığıyla ya cihazım arızalı ya da sponsorluk diyorum zaten , soğutma mantığı çok iyi olup da bu denli kötü performans beklemiyordum açıkcası
  6. BatuhanKLC

Dostum muhteşem başlık olmuş fakat o G870 videosu yanıltıyor seni . Durum onda da iç açıcı değil . Hatta Bu 97 derece görme olayı G770, G900 ve G911 cihazlarda gördüm. Daha G870 cihazlarda rastlamadım. '' Demişsin . Akşam 6 da müsait olursam G870 incelemesi gelecek . Kendi gözlerinle görebilirsin.
  7. BatuhanKLC

İnceleme God of War İnceleme: ÇOK SIKICI!

''Karımın küllerini bir dağa çıkartacağım diye çekmediğim eziyet kalmadı.'' Buradan sonrası için okumaya değer bir şey yok yazdığın yazıda.
  8. BatuhanKLC

İnceleme Corsair Virtuoso Wireless RGB Hi-Fi 7.1

Güzel inceleme eline sağlık dostum
  9. BatuhanKLC

İnceleme METRO LAST LİGHT İNCELEME!

Ben de çok severim metro serisini . Güzel yazı eline sağlık 🖐️
  10. BatuhanKLC

FPS Arttırma ve Windows Hızı arttırma Rehberi

Rica ederim kardeşim keyifli seyirler ;)
  11. BatuhanKLC

;)🤣🤣🤣 Yok dostum neden yanlış anlayayım ,keyifli seyirler 👍
  12. BatuhanKLC

Selamlar , güzel bir içerikle (rehber tadında) karşınızdayım . Umarım bilmeyen kardeşlerime bu içeriğin faydası olur diyerek direk linki bırakıyorum; Herşeyden önce şunu söylemem lazım , bu işlemler ile en kaba tabirle , bilgisayarınızın saf gücüne ulaşmış oluyorsunuz. Tabikide verdiğim...
  13. BatuhanKLC

İnceleme ASUS firması ile yaşadığım sorunlar!

Bu arada Armoury Create konusunda ben de kesinlikle katılıyorum , eklentiler güncellemeler havada uçuşuyor fakat Rog Falchion gibi bir klavye 1 yıldır kullanmama ve sürekli güncelleme gelmesine rağmen kimi zaman problem yaşatabiliyor. Bu denli paralar verildikten sonra sorunsuz kullanma...
  14. BatuhanKLC

Arctic Liquid Freezer II 280mm İncelemem ve 5600x Performans testi

Şu an tak çalıştır olarak kullanıyorum sadece pbo açık. Tüm ayarlarım biostan sıfırladım çünkü nasipse yakında PBO ile oc işlemi içeriği yapmayı düşünüyorum. Anlatmaya çalıştığım , anlatmak istediğim şey şu en basit tabirle örnek vereceğim ; İşlemci ısısını w tabii ki etkiler ama hangi şartlarda...
  15. BatuhanKLC

AIDA 64 Testi dostum 1651872169 Prime 95 başlatacağım şimdi , herkesin içine sinsin :)
  16. BatuhanKLC

Bu arada yorumu tartışma yaratmak için yazmadım dostum . Onu da belirteyim kötü niyetli değilim yani. 1651871711 Alırken aynısını düşünüyorsun ama kasada o pompa dev gibi durunca ayrı bir hava katıyor . Rog ryujin değil ama hoş 👍 1651871793 Standart pompa için göz aşinalığı sanırım ilgi...
  17. BatuhanKLC

Yani dürüstçe söyleyim , sana nasıl cevap vereceğimi kestiremiyorum . Tahminin de yanlış , bilgin de yanlış. 5600x ile 3600 ı kıyaslaman külli yanlış. Watt bilgin hele hele çok yanlış.Genel olarak konuşuyorum , forumlarda okuduğun her şey ya da kattığın her şey doğru olmuyor malesef. Daha test...
  18. BatuhanKLC

T6 ultra full fan devrinde pbo açık 5600x i o seviyede tutamaz dostum, 240 lık soğutmaların da oto fan devrinde çoğu tutamaz . 2. Partı buradan senin için yazı ve görsel ile yayınlayacağım , her ne kadar bahsettiğin testlerin güncel hayatta hiç gerçeklik payı olmasa da . Var mı tahminin sence...
Top Bottom