of Beauty and Rage
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Bu arada yorumu tartışma yaratmak için yazmadım dostum . Onu da belirteyim kötü niyetli değilim yani.
estagfirullah, kötü niyetli olduğunu düşünmedim zaten iki medeni insan fikir alışverişi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani dürüstçe söyleyim , sana nasıl cevap vereceğimi kestiremiyorum . Tahminin de yanlış , bilgin de yanlış. 5600x ile 3600 ı kıyaslaman külli yanlış. Watt bilgin hele hele çok yanlış.Genel olarak konuşuyorum , forumlarda okuduğun her şey ya da kattığın her şey doğru olmuyor malesef. Daha test etmedim ama ben 60 dereceyi geçeceğini sanmıyorum , sağ alta çekip atacağım ki tarihi ve saati de görebil . 5600x i PBO açık oyun içi sıcaklık 47-53 arası tutan 240 mm sıvı soğutmayı delilinle getirmeni de istiyorum . Hava soğutmayı da getirebilirsin. Hatta imkan varsa Ankaradaysan elinde varsa gel beraber deneyelim . Benim işlemcimin samplesi tepe seviye , 44-50 w da 4650 full çekirdek çalıştırabiliyor. 44-50 w güç tüketen 5600x ile deneyelim. Kendi yanlışlarını kendin gör.
test yap o halde, 4.4ghz all core 3600 100w'a yakın çekiyor p95'te. 5600x ve 3600 çekirdek yoğunluğu olarak birbirine uzak değil, 5800X ile kıyaslasam anlardım.
60 dereceyi geçmezse zaten daha iyi, bu arada 44-50w arası 4650 çalıştırabiliyorsa neden stres testinde aynı frekans için daha fazla güç veriyor? SoC'lerin harcadığı güç çekirdeklerin harcadığı güçten net şekilde az.
ankarada değilim bu arada.
Son düzenleme: