Arama sonuçları: *

1. Berkayturhan

İnceleme Furylevel Z1 Kablosuz Mouse İncelemesi

elinize emeğinize sağlık hocam, detaylı ve güzel bir inceleme olmuş
  2. Berkayturhan

İnceleme -İLK- FURYLEVEL Y1 RGB Klavye İncelemesi

mars gaming mk5 bu klavyeninkini denerseniz sevinirim.
  3. Berkayturhan

İnceleme Rampage Fury X🔥

Evet dostlar ürün elime ulaştı ve detaylı incelemesinide bugün itibariyle YouTube a atmış bulunmaktayım ve yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bu fiyata alınabilecek (kablosuz) iyi bir kulaklık ve kesinlikle tavsiye ederim üzen tarafı kabloluda ilken ses sekmesi ama zaten alan kişi kablosuz kullanım...
  4. Berkayturhan

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

Banada mebran yolladılar
  5. Berkayturhan

İnceleme F/P Oyuncu Mouse Sharkoon Light² 100 İnceleme🔥🔥

eline sağlık güzel inceleme olmuş :)
  6. Berkayturhan

İnceleme Rampage SMX-R85 Gentle İnceleme

Teşekkür ederim :) 1623917491 Yazılımındaki renk modları biraz daha fazla olabilirmiş ergonomik olarak güzel mouse paracord olması bu fiyat için artı bir özellik fakat konuda belirttiğim gibi bu kablolar hassas kablolardır normal örgü kabloya göre daha fazla kopma ihtimalleri vardır sensörü...
  7. Berkayturhan

o fiyata güzel bir mouse tu ama artık böyle kampanyalar sık olmuyor 98 lirayı hakeden bir mouse birdahaki kampanyaya kadar 1 yıl vs bekleyemeyiz değilmi :) tabi 150 lira üzeri parası olanlar hepsiburadadan faydalanabilir ama max bütçesi bu olanlar için gayet iyi bir seçim.
  8. Berkayturhan

Merhaba hocam arada bariz bir fiyat farkı var bazı arkadaşlar 10 lira bile daha fazla koyamıyor 98 liralık bir mouse un performansı böyle dahada iyisini bekleyemeyiz.
  9. Berkayturhan

yaşamadım fazla hissedilmiyor tek problemi içine toz çekmesi ama çokda rahatsız etmiyor zaten genellikle elim üzerinde olduğu için görmüyorum :D
  10. Berkayturhan

yaşamadım elim çok fazla terler ama yapısı aşağı dökülmesini engelliyor sadece biraz fazla iz yapıyor temizlemen gerekiyor. 1623880894 teşekkür ederim.
  11. Berkayturhan

Merhaba arkadaşlar mouse u uzun bir süredir kullanıyorum bence pişman olmazsınız tek söyleyeceğim şey var mouse u ani çekme veya savurmamaya özen gösterin paracord kablolar hassas kablolardır. Artı olarak dolanmazlar ve fazla ağırlıkları yoktur örgü kablolar gibi ağır değil tüy gibilerdir...
  12. Berkayturhan

İnceleme Rampage Fury X🔥

Gerçekten severek takip ediyorum piyasasını.Sorunu var diyenler var ama sorun yaşamayanlarda var markaya bakarak alınabilecek bir ürün değil çünkü markaya göre çok üst seviye bir ürün diğer rampage ürünleriyle karşılaştırmak hata olur çok üst seviye bir ürün inşallah bende alıp deneyimleyeceğim.
  13. Berkayturhan

İnceleme Haylou GT1 Pro İncelemem.

gerçekten güzel ve faydalı bir inceleme olmuş eline sağlık :)
  14. Berkayturhan

İnceleme Gamepower Luna 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı İnceleme

teşekkürler :D 1619698229 teşekkür ederim ilk incelemem eğer bir problem varsa affedin :) 1619698281 teşekkür ederim ilk incelemem eğer bir problem varsa affedin :) 1619698347 teşekkürler gerçektende dediğin gibi kaliteli bir kulaklık uzun zamandır severek kullanıyorum ilk incelemem hatam...
  15. Berkayturhan

İnceleme Gamepower Luna 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı İnceleme

Merhaba arkadaşlar size yaklaşık 1.5 yıldır kullandığım Gamepower Luna 7.1 kulaklığından bahsetmek istiyorum kulaklığı yaklaşık 250 lira civarına almıştım o zamanlar diğer renkleri daha ucuzdu 220 lira civarlarında kırmızı ve mavi renk bulunabiliyordu fakat ben çok sırıtacağını düşünerek daha...
Top Bottom