Neler Yeni

İnceleme Rampage SMX-R85 Gentle İnceleme

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
Merhaba arkadaşlar mouse u uzun bir süredir kullanıyorum bence pişman olmazsınız tek söyleyeceğim şey var mouse u ani çekme veya savurmamaya özen gösterin
paracord kablolar hassas kablolardır.

Artı olarak dolanmazlar ve fazla ağırlıkları yoktur örgü kablolar gibi ağır değil tüy gibilerdir.

Eksi olarak kablo direk içinden geçer koruması yoktur evcil hayvanların kemirmesi ve ani çekmelerde kopma yaşanabilir o konuda dikkatli olmalısınız.

Skatezler idare eder güzel bir mousepad kullanırsanız üzmez.

Yazılımı güzel istediğinizi yapabilir ve makro atayabilirsiniz.

Mouse 72gr hafif denebilir.

Mouseun ergonomisine gelecek olursak güzel bir ergonomiye sahip ve geniş.

Delikler fazla rahatsız etmiyor hissetmiyorsun terlemeyi azda olsa etkiliyor normalde elim çok terler ama bunda aşırı terlemeyi engelliyor genellikle kapalı mouseları kullanamıyorum delikli olması çok güzel.

Işıklandırması güzel ve çeşitli modlar var göze çok fazla batmıyor ve iki kademeli olarak düşük veya yüksek parlaklık ayarlayabiliyorsun.

Tuşlar gayet yeterli ve makro ataması yapabiliyorsun tuşlar kaliteli seni uzun bir süre götürür 2 - 5 sene tabi kullanıma bağlı.

İncelemesini yakında yapmayı planlıyorum buda tanıtım videosu:

Sensöre gelicek olursak SPCP 6651 kullanılmış 66 Ips 10 G sizi fps oyunlarında fazla üzmez ortalama bir sensör ve sapmıyor fiyatına göre güzel ürün kesinlikle öneririm benim kullanıcı deneyimlerim bu kadar umarım almak isteyen kişilere faydalı olabilmişimdir ve aklında bir şeyler oluşmuştur iyi günler.
1623880383877.jpg

1623880383868.jpg
1623880383873.jpg
1623880383862.jpg

Son düzenleme:

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Eline sağlık.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
elinin terinin bu boşluklardan aşağı dökülmesinden korkuyorum böyle bişe mümkün mü hiç yaşadın mı ?

kamyoncu36

80+ Bronze
sensörü beş para etmez. 66 ips mousedan birsey beklemeyin. aynı paraya katar pro alınır :)

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
tamam o zaman soruyu şöyle düzeltiyim boşluklar ile alakalı sorun yaşadınız mı hiç ?

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam o zaman soruyu şöyle düzeltiyim boşluklar ile alakalı sorun yaşadınız mı hiç ?
yaşamadım fazla hissedilmiyor tek problemi içine toz çekmesi ama çokda rahatsız etmiyor zaten genellikle elim üzerinde olduğu için görmüyorum :D

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Eline sağlık

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
sensörü beş para etmez. 66 ips mousedan birsey beklemeyin. aynı paraya katar pro alınır :)
Mouse 98 lira katar pro 167tl aralarında yaklaşık 70tl fiyat farkı var aynı para demişsin ama aynı para değiller 90 100 liraya 66 ips olması gayet normal bu sensör ise idare eder ha farklı seçeneklerde var pmw3325 sensörlü mouseler onlarda alınabilir

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Muti

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Merhaba hocam arada bariz bir fiyat farkı var bazı arkadaşlar 10 lira bile daha fazla koyamıyor 98 liralık bir mouse un performansı böyle dahada iyisini bekleyemeyiz.
Adsız.png

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
İncele güzel, lakin 100 TL'yi hak edecek bir mouse değil.
Sharkoon Light2-S'i o kargo dahil 99 TL'ye almıştım, sayemde de onlarca arkadaş aldı ve maalesef kampanya bitti.
3327 sensörü vs. vardı, yani fırsat kollamak daha iyi olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,984
Üyeler
164,759
Son üye
Arel Beamng Player
Top Bottom