Neler Yeni

Rehber Hurda Olan Bir Mouse'u Hayata Döndürmek (Rampage SMX-R44)(Güncellendi)

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eline sağlık, nedense beyaz/gri rengi aşırı hoş geldi.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Eline sağlık, nedense beyaz/gri rengi aşırı hoş geldi.
Fotoğraflarda beyaz gibi görünmüş lakin metalik gri orijinal görünümü son haliyle.
Beyaz hali çok hoşuma gittiği için ileride zımpara yaptıktan sonra beyaz hale getirme planım var .
Bakalım vakit bulabilirsem eklerim rehberin sonuna güncellemesini.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ülkemizde milyonlarca elektronik ürün ve parça dışarıdan ithal ediliyor veya dışarıdan ithal edilen parçalarla üretiliyor.Ürünleri en küçük bir deformasyonda çöpe atma veya emekliye ayırma planları insanların zihinlerinde malesef ki oturmuş bir bakış açısı. Bu bakış açısı ülkemizin daha fazla dışarıya borçlanması kendi kendine yetememesine ve hem ülke hem de bireysel bütçeye zarar vermesine sebep oluyor .Her üretilen ürünün çevreye verdiği zarar da bambaşka.
İŞTE BU YÜZDEN BANXTRE :)

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Eline sağlık ülkesini düşünen adam

whoamii

80+ Silver
Elinize sağlık, beyaz çok yakışmış.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Hocam böyle knouları daha çok yapart mısınız ekonominin hali belli bozuk bir şeyler alııp tamir edelim hem kendi kârımıza olur hem de çevre ve ülke ekonomisi bence bunun işlemci ekran kartı gibi versiyonlarından anlıyorsanız yapın

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hocam böyle knouları daha çok yapart mısınız ekonominin hali belli bozuk bir şeyler alııp tamir edelim hem kendi kârımıza olur hem de çevre ve ülke ekonomisi bence bunun işlemci ekran kartı gibi versiyonlarından anlıyorsanız yapın
Ekran kartı tamiri risk içerdiği için malesef bu tarz tamirler yapmıyorum.
Ekipman tamiri çoğu zaman mekanik durumlar ise yapıyorum .
Bu tarz al-sat veya yap-sat konularının devamını getirmeyi düşünüyorum eğer istek gelirse.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Ekran kartı tamiri risk içerdiği için malesef bu tarz tamirler yapmıyorum.
Ekipman tamiri çoğu zaman mekanik durumlar ise yapıyorum .
Bu tarz al-sat veya yap-sat konularının devamını getirmeyi düşünüyorum eğer istek gelirse.
Tamam hocam bari klavye kulaklık yapabiliyorsanız kulaklık gelsin 2. Eli 250 olan bir kulaklığı atıyorum 100tl ye getirmek çok güzel

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Eline sağlık abi arada sırada bende 10-15 TL Bozuk Ürün alıp onu tamir edip daha kârlı bir şekilde satmayı düşünüyorum eğlence amaçlı

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Hocam kırık panel vb nasıl tamir edilir monitör birde kıtık kulaklık tamirimi vb ni yaparmısjn

Bende anlatıyım geçen senelerde 10 tl ye aldığım mouse 2.yılını doldurdu ve switchi valorant oynarken kırıldı evde duran bozuk mouse un switchini lehim ile eritip kırılan switchle değiştirdim şuan hala kullanıyorun

Top Bottom