Fotoğraflarda beyaz gibi görünmüş lakin metalik gri orijinal görünümü son haliyle.Eline sağlık, nedense beyaz/gri rengi aşırı hoş geldi.
İŞTE BU YÜZDEN BANXTREÜlkemizde milyonlarca elektronik ürün ve parça dışarıdan ithal ediliyor veya dışarıdan ithal edilen parçalarla üretiliyor.Ürünleri en küçük bir deformasyonda çöpe atma veya emekliye ayırma planları insanların zihinlerinde malesef ki oturmuş bir bakış açısı. Bu bakış açısı ülkemizin daha fazla dışarıya borçlanması kendi kendine yetememesine ve hem ülke hem de bireysel bütçeye zarar vermesine sebep oluyor .Her üretilen ürünün çevreye verdiği zarar da bambaşka.
Bane'nin görünüşü > SMXEline sağlık dostum. Gamepower Bane ile takas var mı?
Ekran kartı tamiri risk içerdiği için malesef bu tarz tamirler yapmıyorum.Hocam böyle knouları daha çok yapart mısınız ekonominin hali belli bozuk bir şeyler alııp tamir edelim hem kendi kârımıza olur hem de çevre ve ülke ekonomisi bence bunun işlemci ekran kartı gibi versiyonlarından anlıyorsanız yapın
Tamam hocam bari klavye kulaklık yapabiliyorsanız kulaklık gelsin 2. Eli 250 olan bir kulaklığı atıyorum 100tl ye getirmek çok güzelEkran kartı tamiri risk içerdiği için malesef bu tarz tamirler yapmıyorum.
Ekipman tamiri çoğu zaman mekanik durumlar ise yapıyorum .
Bu tarz al-sat veya yap-sat konularının devamını getirmeyi düşünüyorum eğer istek gelirse.