Rehber Hurda Olan Bir Mouse'u Hayata Döndürmek (Rampage SMX-R44)(Güncellendi)

Eline sağlık, nedense beyaz/gri rengi aşırı hoş geldi.

Eline sağlık

Eline sağlık, nedense beyaz/gri rengi aşırı hoş geldi.
Fotoğraflarda beyaz gibi görünmüş lakin metalik gri orijinal görünümü son haliyle.
Beyaz hali çok hoşuma gittiği için ileride zımpara yaptıktan sonra beyaz hale getirme planım var .
Bakalım vakit bulabilirsem eklerim rehberin sonuna güncellemesini.

Ülkemizde milyonlarca elektronik ürün ve parça dışarıdan ithal ediliyor veya dışarıdan ithal edilen parçalarla üretiliyor.Ürünleri en küçük bir deformasyonda çöpe atma veya emekliye ayırma planları insanların zihinlerinde malesef ki oturmuş bir bakış açısı. Bu bakış açısı ülkemizin daha fazla dışarıya borçlanması kendi kendine yetememesine ve hem ülke hem de bireysel bütçeye zarar vermesine sebep oluyor .Her üretilen ürünün çevreye verdiği zarar da bambaşka.
İŞTE BU YÜZDEN BANXTRE :)

Eline sağlık ülkesini düşünen adam

Elinize sağlık, beyaz çok yakışmış.

Hocam böyle knouları daha çok yapart mısınız ekonominin hali belli bozuk bir şeyler alııp tamir edelim hem kendi kârımıza olur hem de çevre ve ülke ekonomisi bence bunun işlemci ekran kartı gibi versiyonlarından anlıyorsanız yapın

Hocam böyle knouları daha çok yapart mısınız ekonominin hali belli bozuk bir şeyler alııp tamir edelim hem kendi kârımıza olur hem de çevre ve ülke ekonomisi bence bunun işlemci ekran kartı gibi versiyonlarından anlıyorsanız yapın
Ekran kartı tamiri risk içerdiği için malesef bu tarz tamirler yapmıyorum.
Ekipman tamiri çoğu zaman mekanik durumlar ise yapıyorum .
Bu tarz al-sat veya yap-sat konularının devamını getirmeyi düşünüyorum eğer istek gelirse.

Ekran kartı tamiri risk içerdiği için malesef bu tarz tamirler yapmıyorum.
Ekipman tamiri çoğu zaman mekanik durumlar ise yapıyorum .
Bu tarz al-sat veya yap-sat konularının devamını getirmeyi düşünüyorum eğer istek gelirse.
Tamam hocam bari klavye kulaklık yapabiliyorsanız kulaklık gelsin 2. Eli 250 olan bir kulaklığı atıyorum 100tl ye getirmek çok güzel

Eline sağlık abi arada sırada bende 10-15 TL Bozuk Ürün alıp onu tamir edip daha kârlı bir şekilde satmayı düşünüyorum eğlence amaçlı

Hocam kırık panel vb nasıl tamir edilir monitör birde kıtık kulaklık tamirimi vb ni yaparmısjn

Bende anlatıyım geçen senelerde 10 tl ye aldığım mouse 2.yılını doldurdu ve switchi valorant oynarken kırıldı evde duran bozuk mouse un switchini lehim ile eritip kırılan switchle değiştirdim şuan hala kullanıyorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,678
Üyeler
184,041
Son üye
berattrn1
Geri