Neler Yeni

İnceleme Rampage SMX-R85 Gentle İnceleme

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
İncele güzel, lakin 100 TL'yi hak edecek bir mouse değil.
Sharkoon Light2-S'i o kargo dahil 99 TL'ye almıştım, sayemde de onlarca arkadaş aldı ve maalesef kampanya bitti.
3327 sensörü vs. vardı, yani fırsat kollamak daha iyi olacaktır.
o fiyata güzel bir mouse tu ama artık böyle kampanyalar sık olmuyor 98 lirayı hakeden bir mouse birdahaki kampanyaya kadar 1 yıl vs bekleyemeyiz değilmi :) tabi 150 lira üzeri parası olanlar hepsiburadadan faydalanabilir ama max bütçesi bu olanlar için gayet iyi bir seçim.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İncele güzel, lakin 100 TL'yi hak edecek bir mouse değil.
Sharkoon Light2-S'i o kargo dahil 99 TL'ye almıştım, sayemde de onlarca arkadaş aldı ve maalesef kampanya bitti.
3327 sensörü vs. vardı, yani fırsat kollamak daha iyi olacaktır.
Stoğa gelse direk yapıştırcam.bende

01adanalı

80+ Silver
Eline sağlık.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Eline sağlık dostum

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Mouseda eksik gördüğünüz özellikler nelerdir ?

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
Eline sağlık dostum
Teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mouseda eksik gördüğünüz özellikler nelerdir ?
Yazılımındaki renk modları biraz daha fazla olabilirmiş ergonomik olarak güzel mouse paracord olması bu fiyat için artı bir özellik fakat konuda belirttiğim gibi bu kablolar hassas kablolardır normal örgü kabloya göre daha fazla kopma ihtimalleri vardır sensörü ortalama bir sensör 150 - 130 civarında görüp 3325 kullanılmasını isterdim ama bu fiyata göre yinede idare eder bir sensör kullanılmış fiyatından dolayı fazlada laf edemem genel olarak güzel bir mouse kullanırken zevk alarak kullanıyorum :)

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
Merhaba arkadaşlar mouse u uzun bir süredir kullanıyorum bence pişman olmazsınız tek söyleyeceğim şey var mouse u ani çekme veya savurmamaya özen gösterin
paracord kablolar hassas kablolardır.

Artı olarak dolanmazlar ve fazla ağırlıkları yoktur örgü kablolar gibi ağır değil tüy gibilerdir.

Eksi olarak kablo direk içinden geçer koruması yoktur evcil hayvanların kemirmesi ve ani çekmelerde kopma yaşanabilir o konuda dikkatli olmalısınız.

Skatezler idare eder güzel bir mousepad kullanırsanız üzmez.

Yazılımı güzel istediğinizi yapabilir ve makro atayabilirsiniz.

Mouse 72gr hafif denebilir.

Mouseun ergonomisine gelecek olursak güzel bir ergonomiye sahip ve geniş.

Delikler fazla rahatsız etmiyor hissetmiyorsun terlemeyi azda olsa etkiliyor normalde elim çok terler ama bunda aşırı terlemeyi engelliyor genellikle kapalı mouseları kullanamıyorum delikli olması çok güzel.

Işıklandırması güzel ve çeşitli modlar var göze çok fazla batmıyor ve iki kademeli olarak düşük veya yüksek parlaklık ayarlayabiliyorsun.

Tuşlar gayet yeterli ve makro ataması yapabiliyorsun tuşlar kaliteli seni uzun bir süre götürür 2 - 5 sene tabi kullanıma bağlı.

İncelemesini yakında yapmayı planlıyorum buda tanıtım videosu:

Sensöre gelicek olursak SPCP 6651 kullanılmış 66 Ips 10 G sizi fps oyunlarında fazla üzmez ortalama bir sensör ve sapmıyor fiyatına göre güzel ürün kesinlikle öneririm benim kullanıcı deneyimlerim bu kadar umarım almak isteyen kişilere faydalı olabilmişimdir ve aklında bir şeyler oluşmuştur iyi günler.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Roll tusu kendi kendine yukari asagi atiyordu duzeltmek icin icini actim rgb soketinide cikartmistim geri takinca rgb calismamaya basladi bunu nasil onaririrm

Top Bottom