Arama sonuçları: *

1. G

Rehber Kimi Hangi Konuya Etiketlemeniz Lazım? (Güncel)

Ben hiçbirine etiketlenecek kadar değilim :D
  2. G

Rehber Kimi Hangi Konuya Etiketlemeniz Lazım? (Güncel)

@Emirhandkee hocam son banlamalardan sonra bir güncelleme daha gelse iyi olur gibi Ben hala kendimi şu kadar konunun içinde bir yerde olmalıyım diye düşünmüyorum yalnız, boş insan gibi hissettim :D
  3. G

Rehber 0-150 TL arası önerdiğim kablolu kulak içi kulaklıklar

Eline emeğine sağlık. Şu EDX'lere hastayım ya 🤩
  4. G

İnceleme -İLK- FURYLEVEL Y1 RGB Klavye İncelemesi

Eline sağlık öncelikle. Okuduklarıma göre benim fikirlerim ise ; aydınlatma ve switch sesi hoşmuş kozmetik açıda, ancak klavyenin plate'i ile keycap rengi uymasın diye uğraşsam ancak bu kadar olurdu. Onun dışında "Modüler Klavye" denecekse bi' hot-swap iyi gidebilirdi. Tuş sökme aparatı...
  5. G

İnceleme Silverstone PF360 ARGB sıvı soğutucu incelemesi

Random atmamalıyım random atmamalıyım random atmamalıyım... 🤣🤣🤣🤣🤣
  6. G

İnceleme Ryzen 7 5800X Silverstone PF360 ile OC denemesi

8 çekirdek tek CCD mi? İyiymiş...
  7. G

Rehber Chrome Reklam Engelleme

Şahsen uBlock Origin'i daha kullanışlı buluyorum. Ama yine amaç aynı. Emeğine sağlık.
  8. G

Rehber STEAM 0-25 TL Alınabilecek Oyunlar.

Yine klasiğini bozmayıp scrollümüzü ömründen ettin. :D Eline emeğine sağlık usta.
  9. G

Rehber [ÇÖZÜM] ASRock Polychrome Sync Açılmıyor, Hata Veriyor

SELAM -Bugünkü rehberimin konusu, ASRock marka anakartların RGB kontrol ve Sync uygulaması olan ASRRGBLED uygulamasının açılırken veya LED kontrolü yaparken verdiği hataların çözümü. Çözeceğimiz hatalar bu ve benzeri : HEMEN ANLATAYIM : 1) İlk olarak, https://www.asrock.com/ adresini takip...
  10. G

Rehber NBA 2K21 Shader, Lighting ve Saha Modding!

SELAMLAR! Bugünki rehberimin konusu, başlıkta da göründüğü üzere, 2K21'e ait neredeyse her şeyi modlamak! Kısa tutmaya çalışacağım, başlayalım o zaman :) 1) Modlamanın Mantığı Nedir, Nasıl Yapılır, Ne Amaçla Kullanılır? -Şöyle belirtmek isterim ki, bu modlama ve grafik değişimi işinin ucu çok...
  11. G

İnceleme AMD Fidelity FX Super Resulation (FSR) (DLSS Rakibi) The Riftbreaker Testi

Adam gibi 2-3 oyuna gelse de FSR'sız halini iyi bildiğimiz oyunun bir de FSR 'lı görüntü ve performans sonuçlarına baksak keşke...
  12. G

Rehber VALORANT'ta Yüksek RTT Değerlerinizin Nedeni! / Hops - Peering

Emeğine sağlık. Valorant oynamasam da oynayan için yararlı bir rehber olduğunu anlayabildim az çok :)
  13. G

Rehber [ÇÖZÜM] Epic Games NBA 2K21 Açılmıyor

Teşekkür ederim 🤩 1623848989 Teşekkürler. :)
  14. G

Rehber [ÇÖZÜM] Epic Games NBA 2K21 Açılmıyor

Herkese selamlar, bu rehberimde son zamanlarda ortaya çıkan, ve benim de bugün yaşadığım "NBA 2K21 Açılmama, açılıp başlangıç ekranındayken tekrar kapanma" vb. olarak görülen sorunun çözümünden bahsedeceğim. 1) Sorunun Sebebi Ne? -Bu karşılaşmış olduğumuz sorunun sebebi, oyunumuzun tamamen...
Top Bottom